Tugce1803 Gkhnm97 Canım seni çok merak ettim yaa dün baktım sayfana aradığınız kaynak bulunamadı dedi 🤔İnşallah olur kuzum bu ay bakalım az önce çok ciddi bir baş dönmem oldu eşime tutundum hemen🤦♀️
Gkhnm97 Tugce1803 sende ne zamandir benim aklimdasin canm 😘😘 insallah olmustur bu ay ya yakiyi denedinmi🤲😊
Blackkcat Tugce1803 takvimim 11eylülü yumurtlama olarak gösteriyor benim için de özel bir gün😻henüz regliyim.Canım inşallah güzel haberlerini alıcaz burada😻eylül de tüm isteyenlere nasip olur inşAllah💜
Kbr318 Tugce1803 eğer geçmemiş olsaydı tam yumurtalama gününüze ya bir yada aynı gün yakı kullansaydiniz daha iyi olurdu öyle hamile kalan çok kişi var bunlardan biri de bendim
Kbr318 Tugce1803 o zaman Rabb'im en kısa zamanda hayırlısıyla isteyen herkese nasip eder inşallah bana da
Nez122 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 inşallah güzel haberler alırsınız bebişle ilğili
Tugce1803 Gkhnm97 canım yakı geçen ay yaptım diye denemedim bugün çok değişik oldum çok ciddi başım döndü eşime zar zor tutundum ve sol kasığımda burkulma gibi olup geçiyor ara ara değişik ilk kez oluyo Rabbim inşallah nasip etmiştir yaa🙏
Gkhnm97 Tugce1803 insallah rabbim nasip etmistir canm baş donmesi falan belrti yani gercktn cok istiyorum hamile kalmani ya 🤲🤲 bu arada bizimde cinsiyetmz belli oldu teyzesi kizimiz oluyor nasip olirsa😊🥰
Tugce1803 Gkhnm97 inşallah kuzum bende çok istiyorum yaa herkesin dediği kasık ağrısı buysa evet benim bu burkulma kasık ağrısı❤️yaa senin miniğini yeriiim beeen teyzesi kurban olur ona😍😍
Gkhnm97 Tugce1803🥰🥰 bnm burkulma olmamisti hic canm gerci bnm belirtilerde az oldu cok cok bi mide bulantisida yasamadim canm herkeste farkli tabi belrtiler insallah minigin seninledir goguslerin aciyomu peki