Tugce1803 Kızlar bat 11 Eylül olanlar toplaşalım😊Bu ay bizim ayımız olsun inşallah🙏Napıyosunuz, nasıl gidiyor🌸 Bu ay olsun çok istiyorum🙏19 Eylül doğum günüm😍İnşallah minik mucizem annesine en güzel haberi verir bu ay❤️ Soğan suyu içtim ve tavsiye üzerine inofolic combi folik asit aldım onu içiyorum bu ay Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah🙏
Lsbebisim Tugce1803 Ayyy 11 eylül bizim evlilik yıl dönümümüz bu yıl 1. Evlilik yıl dönümümüz olacak :) Allah kısmet ederse bebişimizle kutlamış olacaz😍🙏
_MissLaviNia_ Tugce1803 ben ben ben 11eylul kuzum gunleri degerlendirdik bugun testim siliklesmeye basladi bu aksamda yapacagiz dha yapmicaz beklicem bakalim 11eylul de ne olacak tum dualarim sizlerle 😍😍🌸
Elifnurrrcuk soğan kabuğu zarar değilmi KB yın arkadaşlar ben adet olmadım zaman direk kaynatıp içerim ertesi gün veyahut da hemen adet olurum sakın içmeyin bence hamilelik bozar
Tugce1803 Elifnurrrcuk Canım doğru söktürücü özelliği var ben eğer rahimde birşey varsa temizlensin diye yaptım yumurtlama olmadan önce bıraktım birşey olmaz Allahın izniyle🙏Tek onu denememiştim çünkü😊
DiplomaliEvHanimi Tugce1803 😊benimde 28eylul 32gunde bir olarak sayrasam Ve 3temmuzfa nikah kiymistik ama dugunumuz 30eylul du 🙏🏻🤩 Eylul bize sans getirsin 🍀