Sevgimom1 Keçiboynuzu ve kuşkonmaz: Enerjium ve L-Karnitin, spermlerin hareketini artırdığı için sperm hareket bozukluğu sınırda olan erkeklerde bu maddeleri içeren gıdaların tüketilmesi önem kazanıyor. Enerjium, keçiboynuzu başta olmak üzere yulaf, yerfıstığı, badem, soya fasulyesi, ceviz, süt ürünleri ve kırmızı ette; L-Karnitin ise kuşkonmaz ve avokado gibi sebzelerin yanı sıra balıkta bulunuyor. Keçiboynuzu ayrıca spermin yumurtaya bağlanma mekanizması sırasında ortaya çıkan sorunları kontrol etmesi açısından da faydalı görülüyor.( Doktorlar böyle söylüyör ) ben sizede faydali bir şey yazayım kocaniza keçi boynuzu pekmezi içirik her sabah aç karnina kendinizde bakın ben azerbaycanliyim ve burda geç gebe kalanlar icin bir kur yapıyolar çokta işe yarıyor bu kurle hamile kalan çook kiz taniyorum şimdi bu kürde sizin için ( 3 tane cevizi kabuksuz bir çaybardagı ilik suya atin geceden azini kapatin yarın uyaninca aç karnina için cevizleride yiyin bu kurü adetinizin 2 ci gununden başlayin içmeye 18 20 gün için bu kür ne işemi yariyor ? Yumurta kalitesini artiriyor ve çatlamaya yardimcı oluyor çokk iyi bir kur lutfen es geçmeyin 2 ci bir yolda canim bak adetin bittimi gün aşırı ilişkiye muhakkak gir ki yumurtalamani yakalaya bilesiniz adet bitiminden sonra en gec 2 gunde bir ilişkiye girin ki yumurtalamani kaçirmayasin Rabbim yardimçin olsun canimbenim birde bu yaziyi skren et ki hep oku burda unutulmasin yani unutma diye