Betulzeynep19 Kızlar testim pozitif çıkmıştı bir hafta geçikmiştim tam doktor kontrolüne gideceğim gğn adet oldum sanırım test bozuktu çok kötüyüm
Esesen Betulzeynep19 kuzum bence kan testi yaptır benim arkadaşımın da 10-15 gün gecikti sonra adet oldu. Sonra bir baktık meğer hamileymiş. O yüzden kan testi yaptır bir an önce
Betulzeynep19 Arkadaşlar sonuçlarım çıktı malesef gebe değilim beta hcg değerlerim 1.20 doktorum çok nadirde olsa testlerde yanılma payı oluyor dedi büyük hayal kırıklığı ile eve dönüyorum
Akfth Bence dusuk yaptin Cunku her gexikme bir çocuktur Gecmis olsun insallah tez zamanda tekrar kalirsin
Suhedaa Akfth her gecikme bi cocuk degildir yanlış bilgi vermeyelim bazen adet stresten kilo degisiminden yada baska biseyden gecikebilir
Didemxy Akfth her gecikme bir cocuktur diye bisey olabilir mi ya ne cahilce bi düşünce insanlara yanlış bilgi verme ve akıllılarını karıştırma hormonlardan sıcaklardan yediklerinden gecikmiş olabilir çocuk olduğundan degil !!
Akfth Didemxy he cahilce senin kadar bizde okuyoruz heralde ilk pozitif cikmis diye dedim Ihtimal olabilir yani Nasil cahil sifatina soktun hemen bilmem 😏
Betulzeynep19 Esesen Canım yaptırdım ama malesef sonuç negatif yani hcg değeri 1.20 gebe değilsin dedi alttan bile ultrason çekti yok kese dedi
Gamzelianne1453 Betulzeynep19 kafana takma hic tavsiyem siteyi komple sil hamile kalmak icin caba sarfetmeyi birak onumuzdeki ay kalirsin ben 2 hamilelegimdede bu sekilde kaldim :₺