1ogrencianne Selam eylül anneleri ne durumdasınız bakalım. Son haftalarımız, nasıl gidiyor hamilelik? Doğumun yaklaştığına dair belirtileriniz var mı? Bende henüz yok inşaAllah tam zamanında gelir bebişlerimiz 🙏🏻🧿😻 38. haftada çatı muayenesi yapacakmış doktor heyecanlıyım 🙈
Gamzelianne1453 1ogrencianne 34+5 İkinci sezeryan olcak Nasipse haftaya gidip gun alirim Buyuk ihtimal bende kasilmalar basladi 😂
Kaderozy 1ogrencianne bende 36+5 dun gece nisanim geldi ara ara sancim oluyor ama duzenli degil ne zaman olur acaba dogum
Ezel1323 1ogrencianne 37+3 arada kasıklarıma çok hafif ağrı giriyor, bi ara da belime sancı girmişti birkaç kez o kadar onun dışında bi belirti yok 🙈 bugün gidicem doktora, çatı muayenesini de sorcam bakalım ne zaman yapalım diyecek
aselzumra 1ogrencianne bende 37+3 ara ara sancılar yokluyor 2 gün önce de ilk defa rahim kasılması yasadm normalde hep belimden sancı gelirdi suanlk hersey hazır gibi bebeğim doğum pozisyonu 2 hafta önceden almsti çatı muayenesi olmadım doktorum bunla ilgili bsey de söylemedi aklım biraz karışık öyle durdum bekliyorum gelsin diye 😊
1ogrencianne Kaderozy nişanın gelmesi ne zaman normalmiş bu konuda bilgin var mı? 36’dan sonra zaten bebek doğum için hazır oluyormuş galiba doktor öyle dedi
1ogrencianne Serrameri açılma olduğunu biz anlayamıyoruz değil mi doktor tespit ediyor 😊 özele gidiyorum yaa malatyadayım kimse devleti önermedi aile hekimim bile 🤯
1ogrencianne Ezel1323 ayy çok heyecanlı sana da bu gittiğinde yapar büyük ihtimalle 🙈 beni her hafta muayeneye çağırdı sana da gel falan dedi mi? Ondan önce hep ayda 1 kez gittim
Ezel1323 1ogrencianne sordum dün canm da erken yapıp Doğumu tetiklemeyelim dedi iki hafta sonra yapacak. Bende ayda bir gidiyordum artık her hafta gidiyorum ☺️
Cagla29930 36 olduk bizde gün verdi doktor Eylül 16 diye bense iki gün daha dursun 18 olsun diyorum çünkü 39 haftalık olacak hala çantamı hazırlamadım ne zaman yapacaksam hiç doğum yapacakmışım gibi gelmiyor sıcak ev çocuklar iyice zorlamaya başladı alışverişi bile daha dün bitirdim 😅
1ogrencianne Cagla29930 ayy ben de daha hazırlamadım çantayı gözümde büyüyor nedense her şeyi yıkadım ütüledim ama çanta hazırlamak zoruma gidiyor bana da hiç yapcakmışım gibi gelmiyor daha sancı hissetmiyorum ya ondan mı acaba hamileliğimin ilk zamanlarında gibiyim hala :DD
1ogrencianne aselzumra bir dahaki kontrolünde yapar bence 38 ya da 39 da yapılıyormuş çatı muayenesi ona göre karar veriliyormuş doğum şekline bakalım nasıl olacak :)
Serrameri @1ogrencianne açılmaya doktor bakıyo evet bende 29 bide 32 de bakıldı açılmaya sancım vardı diye çok şükür erken doğum olmadı ama artık ne zaman bakarlar bilmiyorum ondan sordum.
1ogrencianne Ezel1323 bana niye 38’de yapacak acaba pzt randevum var benim de bakalım ne diyecek 😊 yeri iyice daraldı herhalde bazen canım acıyor hareket edince 😊
Ezel1323 1ogrencianne belki kilosu gelişimi iyiyse ondan yapar canm benimki zayıf biraz en azından ayın 9una kadar dursun dedi istirahat et bol bol dedi. Benimki çok hareketli aynen can yakıyorlar bazen 😅
Beyzadncc 1ogrencianne benimde bugun 38. Haftam banada bugun bakti canim kimi hic bakmiyor doktordan doktora değişiyor 🙄