Cigdem07 BiDunyaMutluluk Bende 8 kilo aldım 🙈😍 27. Haftamdayım kasımda dogum bakalım kaç kilo daha alacagım 🙈🙈
Esraaa45 27+0 3 kilo 😊 şükür bebegim haftasıyla uyumlu Artık hemen yoruluyorum arada nefes alırken çok zorlaniyorum Bide magnezyum icince hafifleyen vajina agrilarimla ve oglusumun tekmeleriyle mutluyum 🧚♀️
Gulsevm 26+3 5 kilo almisim bana fazla geldi ama cok normalmiş ilk 3 ay içerisinde 4 kilo vermiştim verdigim kiloları geri aldığimı düşünüp kendimi motive ediyorum ama 8 9 öğün yemek yediğim i katarsak hesaba cok az kilo bile almışım diyorum 💃👼🏻😂
Badevehande Duygubelis bende 15 🤣 Cigdem07 56 ile hamilr kaldım 71 kiloyum tok karnına bugünde 17+0 son 91 gün kızımı bekliyorum 🌸
Saadetkaan Duygubelis bende 28 haftalik ne yazikki bende abartanlardanim galiba bende 17 kilo almisim🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Cigdem07 Benimminikim Maşallah canım allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin 🙏☺️ Ben 52 ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum bakalım daha ne kadar alıcam 🙈🙈
blgkstk 27+1 3.trimestere girdim sukur🤗 73 le hamile kaldım şuan 74 um bakalım 80 olmadan doğururum insallah.
Duygubelis Gulsevm yok ikinci gebeliğim ilkinde 17 kilo ile Doğuma gitmiştim bunda daha Kasım sonu inş daha almam😂
Cigdem07 Badevehande 52 kiloydum hamile kalmadan önce şimdi 60 kiloyum ☺️ Allahtan belli olmuyor kilo aldıgım 😂