1ogrencianne ZehraAlbayrak kahvaltıyı sevmemek mi 🙄 genelde en sevilen öğündür kahvaltı 😊 tost, omlet, menemen, patates kızartması vs. peynir ve zeytinlerin muhteşem birleşimleri 🤤 3 öğün verseler yerim 😂
SalihaSomuncu5 ZehraAlbayrak ben sizin kilonuzu merak ettim valla kusura bakmayin. Dediginiz kadar varmisiniz abartiyormusunuz diye. Bende 73le hamike kalip suan 85im en az ama hic belli olmadigindan takmiyorum. İstahimda hic yok ztn deli oluyorum enfeksiyonum cikti bol bol migde bulantusi istahsizlik yapti bana
ZehraAlbayrak SalihaSomuncu5 74le hamile kaldim 90 kiloyum suan 26. haftadayim. Boyum 175 cm. Hayal edebilirsiniz asagi yukari bu olculere gore😊 daha once 130 kilolardaydim obezite tedavisi gordum tup mide ameliyati oldum 73e indim. Simdi yine eskisi gibi olmaktan korkutorum doktorumda heralde oyuzden hep yeme diyo
GulinMert ZehraAlbayrak doktorun bilgisi var ve hiç bir viram8n verme gereği duymadı bütün değerlerim çok iyi 5 yıldır kullanıyorum çok şükür sağlığım yerinde Bizi düşündüğünüz için teşekkürler ❤
SalihaSomuncu5 ZehraAlbayrak ayniyiz iste bende 170im. En som 85tim 90a dayamdim belkide. Ama ben 35 haftaligim. Bence kilolu degilsiniz 😊 tabi dikkat etmekte fayda var 🌸
ZehraAlbayrak SalihaSomuncu5 daha vaktim cok oldugu icin bu aydan sonra daha fazla alirim diye korkuyorum 26dayim yani en az 10 hafta var allahin izniyle ☹️
ZehraAlbayrak Ekk12 bana yetiyo doyurucu bi corba besin degeri yuksek tarhananinda mercimeginde.. aksam zaten saglam yiyorum Yogurt sebze et. Yeter yani. İki saatte bi meyve kuruyemis yiyorum
CinarBaykal ZehraAlbayrak yulaf meyveler ve süt ile hem lifli hem lezzetli bir kahvaltı yapabilirsin. Görsel örnek olacaktır ; https://i.hizliresim.com/bv9v9b.jpg Ayrıca taze sıkım sebze suları da takviye olabilir 🤤
Funda8 ZehraAlbayrak 34. Haftamızdayız biz biraz kilo takıntılı bir insan da olduğumdan son ay dikkat etmeye çalışıyorum iyice 2500 olmuş bebiş ben hiç almadım ondan yemekle bir ilgisi yok diye düşünüyorum herşeyi bizden alıyor zaten 🥰😊