Etzel Filizcck biz başından beri oraya gidiyoruz evet oktay bey farklı bir doktor ağzından lafı kerpetenle alıyorsunuz 😄 sakin ve lokasyonu güzel diye tercih ettik şişli etfalden sonra cennet gibi bir hastane 😌
Medine_1992 Sirius92 etlik zübeydede yaptırdım iyiydi ilgi derken zaten ikili test kısa bir işlemdi doktorda iyi bir kadın ben memnun kaldım orta ayar ne çok ilgisiz ne çok ilgili devlet olunca bir yere kadar ilgi oluyor
Ipekozsyhzry Haticemre21 yapiliyor cnm sabah gittim kalp atisi dinlrmeye 9haftasin dedi 12.hafta gel ikiki test yapalim dedi
Haticemre21 Ipekozsyhzry ben blmiyodum yarına aldm bende süleymaniye kadın doğuma bana yakndi bilsem oraya alırdım 🙄
2202020 Filizcck o ne demek yahu ben vergimi ödüyorsam her ay maaşlardan kesinti yapılıyorsa devlet hastanesi tetkiklerimi tabiii yapacak özelde her tahlili testi yapmaya kalksak aç kalırız yetişmezki şikayet etseydiniz
Filizcck 2202020 Bu tahlili ilk ve son kez yaparım bi daha gelme dedi. Nasıl yani neden anlamadım dedim . Kendimizi kullandırmak istemiyoruz dedi . Güldüm sadece şikayet ettim aynı gün
2202020 Filizcck herseferindede gelicem deseydin uyuzlar ya isteseler insanı nasıl erteleyip oyalıyolar 😏 iyi yapmışsın
Tugbadrsn HGC merhaba ben ümraniye devlette yaptırdım canım anadolu yakasında oturduğum için birde zeynep kamilde var göZtepe devlette var bilgin olsun
erbasbebek Tugbadrsn canım Ümraniye nasıl memnun kaldın mı bide detaylı ultrason icin nasıl randevu alıcaz biliyor musun
Haticemre21 kimsebilmesindiye herkez farketmiyor diyo ama. Benm de bgn randevum farketmiyor diye 3 e aldm randevu
Haticemre21 kimsebilmesindiye netten de araştırdım şimdi de farketmiyor diyor. Bilginiz olsun dedim size ac karnına mı dendi acaba
Poncikveannesi erbasbebek canım ben de zeynep kamil e gidiyorum özele gitmemeye kararlıyım öbür ay benimde ikili testim yapılacak kime randevu aldın nasıl aldın bana da söyler misin 🙏
erbasbebek Poncikveannesi ben mhrs den aldım canım muayene yeri yazan bölümden ikili testi seçiyorsun saat 16:00 da sistem yenileniyor 2 hafta önceden randevu aramaya başla. Bende detaylı ultrason için ugraşıcam