GulinMert Medine_1992 hem de çok memnunum. Cuma günü taşınıyor kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye
GulinMert Medine_1992 doğumu hiç düşünmedim desem doğru olur herhalde Aynı yerden kimi çok memnunken kimi hiç memnun olmuyor Bu kişinin ne beklediğine ve biraz da şansına bağlı galiba
Pinkbabe HGC Bende özele gidiyorum ama 2''li dahil bütün ücret gerektiren test tahlillerimi Bayrampaşa devlet hastanesinde yaptırdım hiçte sıkıntı yaşamadım doktorların suratsizligi dışında ama o da önemli değil çünkü sonuçlarimi alıp ozeldeki doktoruma görürdüm hep yani bayrampaşa devlette yatırabilirsin canim
2202020 HGC Mhrs den almıştım genelde erkek doktorlara erken tarihlerde boş yer oluyo bayan doktorlara randevu mümkün değil zaten sıksık bakın akşam 8 gibi gece 12 gibi yenileniyor randevular
Etzel HGC şişli etfal'e bağlı gümüşsuyu polikliniğine gidiyorum tek doktor oktay bey var. Onda yaptırdım 2li testimi çok sakin bir hastane hiç beklemiyosunuz işlemler hızlı ilerliyor. Yakında özele geçicem ama testler için oktay beyle devam etmeyi düşünüyorum.
Filizcck Etzel ben özelde ki doktorumun istediği bir tahlil için gittim bi daha gelme kendimizi kullandırmak istemiyoruz dedi 😫 ama çok sakin bir hastahane
Ipekozsyhzry Ipekozsyhzry okmeydani Egitim aradtirma devlet hastanesinde veli bey doktoruna yaptiracagim 3hafta sonra randevu alip canim ozelde yaptirmiycam
Haticemre21 Ipekozsyhzry okmeydaninda da yapılıyormu bebn doktorum 5 hastane ismi soyledi de buralar yapiyor diye
ponciklerin_annesi HGC Bende devlette yaptirdim canim ozele o kadar para verilmez , yazik gunah ya Klay kazanilmiyor o para...
Haticemre21 HGC benm doktorum yapılan hastaneleri yazmıştı bana ben süleymaniye kadin doğumdan aldm randevu yarn gidicem insallah randevu da vardı yani rahat aldm pazartesi aldm persembe günune
Ipekozsyhzry Haticemre21 yapiliyor cnm sabah gittim kalp atisi dinlrmeye 9haftasin dedi 12.hafta gel ikiki test yapalim dedi
Haticemre21 HGC yoo ben kolay aldm randevu pazartesi aldm yarn gidicem doktora süleymaniye kadin doğumdan aldm
Haticemre21 HGC bende oradan aldm yarın gidicem inşallah kolay randevu aldm biri onermisti guzel diye ama baska doktora bulabldm ben çağlar bey
Etzel Filizcck biz başından beri oraya gidiyoruz evet oktay bey farklı bir doktor ağzından lafı kerpetenle alıyorsunuz 😄 sakin ve lokasyonu güzel diye tercih ettik şişli etfalden sonra cennet gibi bir hastane 😌
2202020 Filizcck o ne demek yahu ben vergimi ödüyorsam her ay maaşlardan kesinti yapılıyorsa devlet hastanesi tetkiklerimi tabiii yapacak özelde her tahlili testi yapmaya kalksak aç kalırız yetişmezki şikayet etseydiniz
Haticemre21 Mucize001 bayrampasa da ikili test yapılıyor mu. Bana hastane 5 yapılan hastane ismi söyledi bilsem ordan alırdım