FerideGiray azizeguneyy evet çok hareketliler maşallah uykun olsa da hareketlerinden dolayı zaten uyuyamıyorsun 😍
azizeguneyy FerideGiray bazen öyle bi tekme atıyor ki mümkün değil uyumak bazen canımı bile yakabiliyor böyle. ama kurban olurum ben ona 🙆🏻♀️🙆🏻♀️😇
azizeguneyy Meleksima tek çarem o zaten öyle yapıyorum şuan bile baş ucumda 2 şişe su var. sabaha kadar bitmiş olurlar bunlar
Sinem- Bu idrardan bıktım her gece aynı her gece 🤦🏻♀️Saat 4 30 gibi uyandım hala daha gram uykum yok dengem alt üst oldu sanki çok çişim var gibi uyanıp azıcık yapmak deli ediyor beni yanlız değilim bu konuda anlaşılan 🥴
Busraoz azizeguneyy Ben de çok su tükettiğim için gece illa ki kalkıyorum. Geç yatmış olmama rağmen kalktım ve uyuyamıyorum bekle ki uyku gelsin🤷🏻♀️
Deletedmom0065 azizeguneyy aynen wc ye kalkıp geri yatamadim, erken kalkmam gerekecek bir de...ne yapcam bilmiyorum 1 haftadir böyleyim bende. öyle bakinirken bu basligi gordum yalniz degilmisim :(
Lsbebisim azizeguneyy Hoş buldum tatlım :) şuan ki asıl derdim bulantı kusma onlar geçse bişey istemem herhalde :(
eslemimm58 Ben artık kafayı yemek üzereyim rahat 6 kere kalkıyorum ve her kalkmaya saate bakıyorum daha çok çıldırıyorum saat 00.55 te bi başlıyorum ezana kadar çok zor uykusuzluk 😔
Cnsakf azizeguneyy ben ben ben idrara çıkma olmasa bile gözümü açtığım anda uykum kaçıyor ve uyuyamıyorum zaten karnımdan dönemiyorum çok zor vallahi
Badevehande Bu gece bende öyleydim 3 kere kalktım karnım semsert idrarım gazım var nasıl zor bi durum zaten klima açık olmasına rağmen nefesim kesiliyor sağa sola yatmaktan kolum sırtım küreklerim ağrıdı artık 27 haftalık olduk Allah yardım etsin son 3 ay cidden zormuş