azizeguneyy Kızlar gece göbeğim sertleşmiş bi şekilde uyanıyorum aşırı tuvaletim oluyor idrarımı yapınca karnımın sertliği geçiyor. Ama bir daha asla uyuyamıyorum, yani uyanırsam uyuyamama gibi bi problemim var. Var mı bu gece idrara çıkma sorununu yaşayan? 30. haftadayım
Meleksima azizeguneyy bende oyle yim su içsem de içmesem de en az uc kere cıkmıyorum bazen gelmıyor ama benı cok rahatsız ediyor gidiyorum yok aslında bırsey ama rahatlıyorum sankı donumu ceker cekmez bır daha gelıyor baskıdan dolayı oluyor cok darlanıyorum
Lsbebisim azizeguneyy Canım ben de senin gibiyim sık sık idrara çıkıyorum ama sonrasında uyuyamıyorum mesela şimdi :(( ama benim gebeliğim yeni
Deletedmom2 azizeguneyy saat şuan 5 ben 3ten beri uyanığım dön dön uyku tutmuyor dediğiniz gibi uyanınca uykuya dalma problemi oluyor 30 haftadan sonra sık oluyormus bu
FerideGiray azizeguneyy aynı durumdayız her gece aynı bide alarm kurmuş gibi hep aynı saatlerde oluyo son 5 gecedir sabahları 7 ye kadar uyuyamıyorum zaten 35 haftalığız bizde
Meleksima Lsbebisim 30 hafta neresı yenı yarısı bıtmıs ıste bende yarın 33 olacgom 4 aydan beri aynıyım valla 😣 yapacak bırsey yok katlanıyoruz
Meleksima Demın kalktım bende ettım geldım sonra istiyorum esım sarılsın bana oyle uyuyalım sarılıyor ıkı dk gecıyor darlanıyorum hemen sarılsa dert sarılması dert 😁😁😁
azizeguneyy Meleksima vallaha al bizdende o kadar oda serin ama bana bi bunaltı geliyor elini belimede koysa sanki güneşin altındayım eriyorum öyle bi his 🤷🏻♀️
Lsbebisim Meleksima Kız benim kendi gebeliğim yeni 6 hafta bile olmadım daha ama sık sık kalkıyorum idrara 😂😀 yanlış okudun sanırım
azizeguneyy Meleksima bu haftalarda idrar yolu enfeksiyonu azıyormuş diyorlar bende varda sizde de var mı acaba yada başladı mı
CerenAkbulut Bende tam uyucak pozisyon buldum diyorum tekrar tuvaletim geliyor ve bütün rahatım bozuluyor 🤦🏻♀️ En az 5 kere falan kalkıyorum gecede.
azizeguneyy CerenAkbulut Allah bize sabır versin valla 3 tane yastıkla yatıyorum geri geldiğimde aynı keyfi bulup yatamıyorum 🤷🏻♀️
azizeguneyy FerideGiray al benden de o kadar hep aynı saatlerde idrara kalkıyorum birde karnımda kıpır kıpır şuan demek oda uyumuyor🤷🏻♀️
Lsbebisim azizeguneyy Hoş buldum tatlım :) şuan ki asıl derdim bulantı kusma onlar geçse bişey istemem herhalde :(
funca Gece 3 kere 5 kere kalkanları görünce yine halime şükrediyorum ben de kalkıyorum tuvalete bir iki kere ama o bile huzursuz ediyor beni uykum bölündüğü için çünkü geceden sabaha deliksiz uyuyan biriydim :( 36 haftalığım bu arada
azizeguneyy funca bende normalde de vardı bi kere uyanırsam hayatta uyuyamam şimdi hamilelikle beraber iki katına çıktı sanırımm
FerideGiray azizeguneyy evet çok hareketliler maşallah uykun olsa da hareketlerinden dolayı zaten uyuyamıyorsun 😍