Minnil sercen gidince kalp atışını duymak istiyorum oyüzden 8.haftaya kadar beklicem eğer erken giderde duyamazsam kendimize bebeğimide strese sokmak istemiyorum 🙃
Minnil RRR yas bende 5+5im çok şükür senin gibiyim ne bulantı ne kusma sadece herşeyin kokusunu duymaya başladım okadar inşallah hep böyle gider 😍
RRR Minnil ay İnsaALLAH kuzum ya altıncı haftadan sonra başlar diyolar ama başlamasın ya böyle güzel 😍😍😍
Minnil Hasgul hayırlı olsun canım sende 5+5 günlük hamilesin doktora gitsen kesenide görürsün çünkü değerlerin çok yüksek ☺👍
Aysglgndz Benim de son adetim 7 ocak. 7+2 hamileyim perşembe günü kontrolüm var kalp atışını duyucam inşallah 🙏 Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤
Ozlemcakan Aysglgndz aynıyız Benimde Cuma kontrolüm var geçen hafta gitmiştik kese vs iyiydi 22 mm olmuştu ama karından kalp atışı alamadık vajinal gerek Yok dedi doktor haftaya gün verdi bu Cuma inşallah hayırlısı olsun SiZinde
_esintii_ Aysglgndz benimde son adet tarihim 8 Ocak 7+1 hamileyim yarın kontrolüm var inşallah bizde duycaz 🙏😊
Ozlemgln Kızlar gribim doktora gittim ilaç verdi ama kullanmak istemiyorum doğal napsam ya ona bişi olur diye çok korkuyorum 😢
HlyaZengin Bebisaskina benim bulantılarımda çok fazla üstelik gece bile uyumamı engelleyecek kadar [bilinmeyen] aynı tarihteyiz ikimizde🙂
BarBeyzazer Son adetim ikizlere hamileyim 8 ocak 7+1 iz Bulantı yoktu bugüne kadr hafif oldu bugün daha kötü olmam inşallah onun dışında çok uyuyorum başım ağrıyor uyumaktan 😅
BarBeyzazer Ozlemgln evet 2 tane kese göründü geçen hafta tekrar baktı minik nokta şeklinde göründüler kesenin içinde
Ozlemcakan Ozlemgln inşallah duymasanızda stres yapmayın çünkü erken doktorlar garanti olsun diye 7. Hafta çağırıyor ben 6+6 da duyamadık karından vajinal de gerek Yok dedi doktor haftaya gel dedi 😊
Ssemaanur Handecetin ben duydum canım 5 haftalıkken ama değişiyormuş 8. Haftada bile duyan varmış korkma rabbim bebeğini sana bağışlasın 😊