Ozlemgln evet benim hemen çıkmıştı yakınında bi özel varsa gidip orayada verebilirsin bende şu çift çizgiyi tatmadım direk kanda çıktı 🤣
RRR Hasgul doktor bir şey dedi mi kuzum ☺ Hamile görünüyosun erken döllenme olmuş bence o yüzden yüksek yedi haftalık olabilir ☺
denizz89 Acayip alt karın ağrım var ara ara da sol kasığım ağrıyor..ne yesem midem fokurduyor sürekli midemin o ekşi suyu agzıma geliyor kusura bakmayn böyle söyledm ama bu şekl durum😔😔😔
denizz89 @Hasgul; yahu olur mu öyle şey asıl kan değeri doğru ve kesin net olandır şuan hamile görünüyorsun sonucun böyle ise.
denizz89 @Hasgul; 11bin küsür mü sen en son nezaman adet oldun peki canım ozaman tahmini şuan 7haftalık falandır
Minnil Hasgul hayırlı olsun canım sende 5+5 günlük hamilesin doktora gitsen kesenide görürsün çünkü değerlerin çok yüksek ☺👍
Esra8894 Son adetim 13 ocak 6+3 bugün doktora gittik kalp atışını duyduk ama alttan baktılar normal muayene de duyulmadı ama harika bir his rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguları 🙏🤗