hulya_1919 Arkadaşlar adetime 4 gün var ve dayanamadım kan testi yaptırdım 1.20 negatif çıktı yükselir mi sizce adetime kadar görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler
Deletedmom3 hulya_1919 döllenme zamanina bagli canim benim adetten 4 gun once 50 küsürdü ama forumda çok okudum adetten 20 gun sonra yukselen bile var gecikmeyi beklemek su an icin en mantiklisi
Ayferesin hulya_1919 canim ben adetten 4 gun once kan verdim negatifti adetten iki gun sonra kan verdim pozitif cikti bence adetin gecmesini bekle
hulya_1919 Deletedmom3 geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım bu ayda böyle olunca karamsarlığa kapılıyorum :((((
Lsbebisim Deletedmom3 Aynen canım benim ben mesela 8 gün gecikmem olmuştu buna rağmen beta 3.77 daha sonra 21. Gün hamile olduğumu öğrendm
Deletedmom3 hulya_1919 simdiden onu dusunme tevekkul et rabbim nasip ettiyse olur insallah saglikli bir gebelik olusur senin icin 🙏🏻
Ayferesin hulya_1919 hayir canim adet geciktikten iki gun sonra yaptirdigim sonuc 299 du adetten 4 gun once yaptirdigim sonucu devlette yaptirdigim icin sonuca negatif dediler
hulya_1919 Ayferesin aaa insallah Benimde öyle olur gecikmesini bekliyorum bende 4 gün önce negatifti 3 gün sonra adetim bugün belim ağrıdı ama adet olmadım hatta dedim kesin olucam diye belimin ağrısıda gecti
SusamNur Benim adeti 4 gün geçmiş halı 33 tü bence ne çok umutlanin ne de umutsuz olun rabbim hayırlı zamanda gönderecektir emanetini🤗❤️
Sbnm06 @hulya_1919 kan sonucunda muhtemel değerin <1.20 yazıyordur.Yani değerin 1.20 den küçük .Eğer 1.20 den büyük olsaydı 3 3.5 yada 4 yazardı.Kan sonuçlarında genelde 1.20 değerini baz alıyorlar aradaki < işareti gözden kaçabilir bir kontrol edin
hulya_1919 Sbnm06 tamam ben işareti biliyorum fakat reglimden 4 gün önce olduğu icin acaba değerim yükselirmi onu merak etmiştim
Sbnm06 @hulya_1919 ben 2 defa adete 3 4 gün kala yaptırdım çıkmamıştı sizde dilerim olumlu sonuç olr ama geç döllenme olduysa belli olmamış olabilir
hulya_1919 Ayferesin amin insallah adetime 3 gün var ben hala bebek denemelerine devam ediyorum mantıklımı sizce
Ayferesin hulya_1919 olabilir tabiki cokk kisiden duydum adete 1 gun kala hamile kalani rabbim vermek istedikten sonraa olmicak gun yoktur siz yeterki gonlunuzu ferah tutun rabbim diledigi gunde diledigi zamanda verir insaAllah🙏
Ayferesin hulya_1919 canim bende 3 ay once kimyasal yasadim bunda sadece birkerede oldu rabbim nasib ederse oluyor hic sikma canini
hulya_1919 Ayferesin inanılmaz belim ağrıyor sonra geçiyor aralıklarla böyle ağrım oluyo adette olmuyorum normalmi sizce adetime 4 gün var