MrsClk Tbnrcelik Rabbim isteyen kimseyi bununla sınamasın tez vakitte hayırlı sağlıklı gelsin bebişin inşallah 💕
aaoksuzoglu MrsClk Canım sakın ucunu elleme göğsünün yoksa doğum yapınca emziremiyomuşsun yara oluyomus 😒☺️
aaoksuzoglu MrsClk bilmem ki bence dedikleri gibi vücud alışıyo bu duruma bebegı kabullenıyo vücutda rahatlamaya başlıyo heralde😊iyi düşünelim iyi olsun🤲🏻❤️
MrsClk aaoksuzoglu inşallah öyledir canım ya eşime hadi kan vermeye gidelim dedikçe bana mazoşist gibi bakıyor 😄 ve getirmiyor gereksiz stres yapıyorsun diye sonuç çıkana kadar mideme kramplar giriyor çünkü🤦🏻♀️
Ozlemgul merhaba bende dün öğrendim bebişimin olacağını. 4. Haftadayım çok yeni minicik şuan hamilelik şüphem adet sancısı gibi ağrı sebebiyle oldu. Normalde adetimin başlayacağı gün ağrı çekerdim şiddetli ağrı sebebiyle şüphelendim test yaptım ve pozitif çıktı Dünde gidip beta hcg verdim 533 çıktı henüz kesede göremedik ama kanda yanılma payı yoktur dedi doktor 🥰
Visnereceli Selam 6+4 benim dört senelik evliyim sekiz agustosta tam dört sene oldu ve agustosun 20 sinde hamile olduğumu öğrendim hic beklemedigimiz anda gerçekleşti :) ne mide bulantim ne kusmam var simdilik iyim ama uyku ve karin acikmasi oluyo bazen arada bi küçük küçük idrarimda lekeler geliyo sanirim normaldir demi :)
Halime_dgrl12 Bende 4+6 yum . İlk gebeliğim düşük oldu şimdi de bel ağrım ve karın ağrım var acaba normal mi
fatmanur309 Selam, bende 6+6. Haftadayim Uyku arasinda bile acikma oluyo atistirmak icin kalkiyorum iki lokma sonra mide bulantisi basliyo.. ve sürekli uykum oluyo 🤷🏻♀️
aaoksuzoglu Bende dün bebegımı gördüm ve kalbının sesını duymasamda doktorum ultrasonda kalbının attıgını canlı canlı gösterdi çok küçük haftaya dinleticem dedı ama kalbı atıyo gördüğün gibi dedi elhamdülillah çok şükür rabbime 3 sene sonra rabbim yüzümüzü güldürdü darısı isteyenlere 💕😊😊 bu arada 6+5 im❤️