Kubra9595 Aleynaalper1 yani en son gittimde bas assagiydi dogum pozisyonunda ama su zamana kadar o pozisyonu degistirdigi oluyor sonra gene dogum pozisyonu aliyor ins son zaman degistirmez 😂
Aleynaalper1 Kubra9595 aynen daha erken cok pozisyon değiştirir dedi banada 🤗 doğurayım da hayırlısıyla baska bişey istemiyorum 😂😇
sebnemrah Openday06 Ben yaptirdim doktorun istediyse yaptir tabiki onemli bir sey iki dilim baklavaya esdeger bir seker yuklemesi
Seliin 32+3 te gittiğimde 2100 dü 33te gittim farklı bi doktora ikisi de özel fakat orda 2780 çıktı 4 günde 600 gram almamıştır diye düşünüyorum 🙄 boy ikisinde de aynı çıktı 43 cm
sebnemrah Aleynaalper1 Valla ya hic alttarafi hep meydandanda daha bir kere neye benziyor goremedik 😅😅 ay onun süsünü yirim yaa cok tatlilar sipalar ❤🙆 Ben vaktin gelmesini iple cekiyorum artik ❤🙆😍
sebnemrah Satiii Ben yaptirdim cocugun kilosu haftasina gore onden gidiyor seker hastalarinda olurmus cok sukur seker cikmadi bende oglusum tontik olcak 😊 dr istiyorsa yaptirin iki dilim baklavayla esdeger bir seker yuklemesi riske atmaya degmez