Deletedmom0071 Selambengeldim estağfirullah ne ayıbı ben ilahiyatçıyım bizim sınıfta bilmeyen insanlar vardı sizin sormak hakkınız ☺️🌸
Selambengeldim Deletedmom0071 maşallah sana 🧿 bugün burdaki herkes için de dua edicem rabbim herkesi böyle iyi insanlarla karşılaştırsın
Selambengeldim Medine_1992 seninde bu kadar nazik yorum yapman çok güzel. Yorumlarınıza denk geliyorum bazen ve her defasında takdir ediyorum Allah sizin gibi insanların sayısını arttırsın bu ülkeye böyle insanlar lazım 👏🏻
Medine_1992 Selambengeldim ay canım benim utandım çok teşekkür ederim 💞burası güzel bir platform birbirimize destek oluyoruz yardımcı oluyoruz ne güzel kötü kırıcı moral bozucu yorumlara gerek yok 💞
Hifanurr Selambengeldim Özür sayılıyo her vakit abdestinizi tazeleyip kuran okuyup namaz kılabilirsiniz..
Deletedmom0034 Böyle bi post açtığın için teşekkürler canım. Bende bilmediğim için sürekli abdest alıyordum. Öğrenmiş oldum 😊
Deletedmom0071 Deletedmom0034 özür sayıldığı için her vakit abdest almanız lazım zaten doğru yapıyorsunuz 🌸
Mlkemrecre Selambengeldim özür sayılıyor canm her namaz vaktinde abdest Alman yeterli ibadetlerine devam edebilirsin