Selambengeldim Haımlar şimdi benim 2 gündür kahverengi lekelenmem var progestan kullanıyorum ama devam ediyor bu durumda abdestim geçerli olur mu özür mü sayılır çevremde sorabileceğim kimse yok yardımcı olabilirseniz sevinirim..
yorumcuanneniz Selambengeldim Allahtan gelen birsey bu özür olacağını sanmıyorum hamilelikten kaynaklı çünkü adet lekesi değil 🤔 benim bildiğim bu canım
Elfss Selambengeldim özür sayılıyor ibadetlerine devam etmen lazım her vakit girdiğinde abdestini yeniden alman lazım
Medine_1992 Selambengeldim canım özür sayılıyor ama namaz abdestini sürekli tazele ibadetlerine devam et 💞
Selambengeldim Deletedmom0043 evet inşallah her vakitte de tazelerim arkadaşların dediği gibi. İçim rahatladı teşekkür ederim hepinize
Yazgii Selambengeldim bence özür sayılıyor canım hamilesin ve sennki adet kanaması değil özürdür bence abdesttin geçerli
Berfinberf Selambengeldim benimde öyle bir durumum olmuştu bi arkadaşıma sordum o da dini bilgisi iyi olan birilerine sormuştu :) sağlık durumu olduğu için abdest oluyor canım.
Selambengeldim Berfinberf öyleymiş 😊 benim çevremde soracağım sorsam da emin olacağım kimse olmadığı için burdan sorayım dedim cevaplar da aynı zaten emin oldum
Ilknur_emin Selambengeldim özür tatlım her vakitte temizlenip abdest tazelemen lazım diğer vakite kadar akintin olmazsa abdestin bozulmaz
Selambengeldim Deletedmom0071 evet ya ne kadar güzel ben sorduğum için utandım herkes biliyormuş bir ben bilmiyordum
Medine_1992 Selambengeldim canım senin bilmemen ayıp değil aksine böyle birşeti araştırıp sorman çok güzel bunu önemsemeyen çok insan var 💞💞💞💞
Deletedmom0071 Selambengeldim estağfirullah ne ayıbı ben ilahiyatçıyım bizim sınıfta bilmeyen insanlar vardı sizin sormak hakkınız ☺️🌸
Selambengeldim Medine_1992 seninde bu kadar nazik yorum yapman çok güzel. Yorumlarınıza denk geliyorum bazen ve her defasında takdir ediyorum Allah sizin gibi insanların sayısını arttırsın bu ülkeye böyle insanlar lazım 👏🏻
Denizincani Selambengeldim bunun icin her defasnda gusul alamazsn adet kani degil zaten ozur sayilir her namazda abdestli olsan bile namaz abdestni tazeleyip ibadtni yapabilirsn canim