• Bebegı kaçıncı haftada gordunuz

Ben 6 haftalıktı gördüm. 7 haftada kalp atisi dinledim.

minnak9 canım Çan’ını sıkma lütfen stres etikler bana ılkdoktorum hep dış gebelık dedıben hep stres yaptım lekelenme oldu oldu nolur güzel düşün dua et

Dilek5555 ahh cnm ya sitres etmicm de yeni kimse yok eskilern yazdiklrina bakiorm 20 kisiden 2 si normale dönmüş yarin dr ye gidecegim bir umut ariorm hic basina gelende yk cok skur cok nadir karsilasilan bir durum

minnak9 sıkma canını senı anlıyorum Onan ılk hamılelıgım hamıle olduğuma sevınememıstım durmadan dış gebelık tüpün patlar falan ama bak dış gebelık çıkmadı stresten lekelenmem oldu ben ona bağlıyorum Allah ol der ve olur lütfen Çan’ını sıkma lütfen

Dilek5555 bn iki drye gorundum 3. Ye de danistm umut az basip diolr tabiki oyle ama umtsuz gibiler xaten ilk defa ye gttigimden beri heo sknti insallah duzelr. Dis gebelk diip akillarina uysan sonlandircn ne salak drler vr kim blir kac kisi oyle oldu Allah korusun hepimizi her zmn beklemekte fayda vr sonuna kdr

minnak9 aynen canım bana ıgne yapıcaktı gebelıgımı sonlandıracaktı tanımı kabul etmıcektım

Dilek5555 tobe yarabbim Allah korusun inanamiorm suan kim bilir kac kisiye bole yapip baslamadn bitirdiler hamileliklerini Allahim korusun buralar oyuzdende ii okuyup anliyoruz en azindan 5. Haftada kalp atisi yk diip sorunlu gebelk diyen drler varmis burda igrenioruzki 6. Haftada gorulmeyen 8. Haftada gorulen hic gorulmeyip 9. Haftada duyulan kalpler vr Allah ol dedikten sonra okuyyp bilgilenmek lazim artk herkes kendi drsi kebdi olmasi kazm birazda drlern hep kafalari ayri yerlerde

4 le 5 arası gördük 6 ıyla 7 arası kalp atımını duyduk 😊

Dilek5555

Edos ya mümkün degı ki. Ancak ve ancak 14. Haftada cınsel bölge belli oluyormuş doktorum söyledi öncesi mümkün değildir dedi fındık kadar şeyde nasıl cinsıyet gördü doktorunuz ?

• Edos bunu yanıtladı.

[bilinmeyen] suan 7+2 yım ama geç döllenme dedı doktor 7+5 de gıdıcem ınsallah ben de duyarım

Benimde geç döllenmeymiş 5 haftalıkken gördüm 6+4 de kalp atışlarını duydum

Bende daha dün gördüm 5+0 da gördüm 😍