Happymamizmir ceycey_1992 bulantım oluyor ama günden güne değişiyor bazdn kötü oluyorum çok bulantı genel olarak iyi şuan- uyku hali çok oluyor senin ?
ceycey_1992 Happymamizmir evet bir gün var 🙂 benm daha başlamadı bulantı bugun itibaren çok halsizlik başladı uykulu halim doktor yat dedi gerçi yatiorm sen izmirin neresindesin
Lindam Happymamizmir doktora git kesinlike. Doktor görsün herkeste olmaz olunca sorun vardır. Ablamda oldu şuan progestan düşük önleyici kullanıyor
Banu2626 ceycey_1992 inşallah rabbim isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah, sağlıkla kavuşalım bebişlere :)
Happymamizmir KIZLAR KANAMAM FAZLALAŞTI KIRMIZILAŞTI DOKTORUMU ARADIM HEMEN PROGESTAN VERDİ ÖNEMLİ BİRŞEY YOKTUR BU AYLARDA OLUYOR BEKLİYORUZ HİÇ MORELİNİ BOZMA DEDİ İÇTİM İLACI AYAKLARIMI UZATTIM😣😣 yarın kontrolüm var
Banu2626 Happymamizmir şuan yapacağın şey ilacını kullanıp yatmak kanaman artarsa acile git bence. Ben kadın doğum acil olan bir hastaneye gidip ultrasona girmiştim. Bebeğin 2 hafta önceden kalbi durmuştu.mümkünse ultrasona gir ve bebeğe baktır
Ltfy Bende ilk gebeliğimde kahverengi akıntı geldi gece çok belli belirsiz direk doktorumu aradım aynen bu doktorların dediği gibi bişey yoktur istiyorsan git acile demişti. Böyle umursamaz konuşunca başka doktora gittim şuan ki doktorum ve bebeğimin kalbinin durduğunu söyledi ve malesef kürtaj olmak zorunda kaldım. Önceki doktora kalsa önemli değildi bişey olmazdı ama ben bebeğimi kaybettim. Bu gebeliğimdede çok yaşadım ve her seferinde progestan iğne vuruldum. Hafife almayın arkadaş ne kadar önemli değil densede beni bebeğimi kaybetmiştim. Her olağan dışı durum bir tehdit bana göre 🤷🏻
Asu20 Happymamizmir bende de tam o haftalarda olmustu. 3 ay boyunca dusuk riskine karşı progestan kullanırdı doktorum. Sız de ıhmal etmeyin doktora görunun hemen. Gecmıs olsun 🙏
Dilruba_FatihinAnnesi Happymamizmir 12+4 haftalığız halende kahverengi leke geliyor. Progestan ilacı kullanıyoruz. Düşük riski vardemişti bize. Devam ederse Doktorunuza danışın