Deletedmom139 Gzmktn sorma 39+1😎sanci 2 cm aciklik ne gelen var ne giden gelmesinde zaten😅alistim ayrılmam
smyyedmr54 Gzmktn 39. Hafta da olunca doğurdum doğuracağım heyecanıyla her harekete mana yüklüyorsun. Mesela ben bir haftadır bu gece kesin doğuruyorum 🤣
Secildg Gzmktn 39+2 deyim canım böyle beklemek de zor insallah hayırlısıyla doğururuz da sağlıkla kucagimiza alırız bebişleri 😊
Gzmktn smyyedmr54 hahahahaha evet ya bir de sabah kalkınca üf bu gece de doğuramadım diye kendime kızıyorum 😂😂😂
Minedemir15 smyyedmr54 uyandım ayak bileğime kadar şu aktı ebe açıklık yok bebeğin suyu değil dedi doktor ultrasondan bakınca bebek geliyo diyip yarışımı yapmıştı suni sancı verdiler
Minedemir15 Aliss_36 doğumun başlamasının yakın olduğunu belirten bi durum sümüksü kanlı bi akıntı geliyo cnm
Nurcan6148 İlk dogumumda hic unutmuyorum.Bir gun once bana bir enerji geldi yerimde duramiyorum😂Sonraki gunde gozumu acamiyorum yataktan kalkacak halim yok.Bir islaklik hissettim eyvah altima kacirdim dedim😂ablam cok altina kacirirdi hamileyken ordan aklimda kaldi.Bir tuvalate gittim kan ve suyum bisalliyor ama nasil.Anne kos ben doguruyorum ama nasilda sevincliyim😂😂Basima geleceklerden habersiz.