Annehayali33 Ben hala adet olmadim ama test te yapamicak kadar korkuyorum pazartesiye kadar dayanmak istiyorum tabi regl olmasam 🙂
Defneninannesi16 Annehayali33 bence test yap ama kan tahlılı ıcın bekle ben oyle yaptım kendımı yıyecegıme test yaptım 10 gun sonra doktora gıttım kı bebegımıde goreyım dıye ıns hamılesındr allah kımsenın kucağını bos bırakmasın 🙏
Annehayali33 Baloglum93 bu gün 3 gün oldu ve hala adet belirtisi yok ama hamilelik belirtisi var az bisey
SeymurFizze Benim de bugun 3gun oldu hala olmadim😕hic boyle olmazdi duzenlidir adetim. Ben de qaliba pazartesini bekliycem kan vermek icin regl olmazsam tabi
Babuze Annehayali33 kardeşim doktor hamile olduğunuzu düşünüyorsanız hemen test yapın diyor hamilelikte kullanılan ilaçlara ne kadar erken başlanırsa o kadar iyiymiş bence bugün bi idrar testi yapın derim
ilaygiz Babuze kusura bakmayin benim adetim bir gun gecti sadece bacaklarimda falan agri var beklemem gereklimi
Berfinberf Tobe zaten herkeste gebelik belirtisi olmazki. Bende olmamıştı o ay gecikti gebeydim. İlla bi belirti olmasını beklemeyin bence
Annehayali33 Dlktpl ve hala tik yok sende ne var ne yok cnm regl oldunmu yoksa sende bnm gibi beklemedemisin😌🙊🙏