Asyagizem Yenibebeklianne 35 haftadan merhaba .. hala çalışıyorum çok ama çok zorlanıyorum yürürken konuşurken uykusuzluk hepsi bir arada hastane çantasını bile hazırlamadım daha
minik_fasulyem_ Aysedgrlikrkmz ptesi sezeryan oluyorum canım hastaneden geldıgımden beri aglıyorum çok korkuyrm sen ne zaman olacaksın
Aysedgrlikrkmz minik_fasulyem_ ay kıyamam bende gün netleştiğinde elime ayağıma bi titreme gelmişti. 😬 benimki de haftaya Cuma inşaallah bende çok korkuyorum inşaallah Rabbim sağ Salim hayırlısıyla kucağımıza alırız 🙏🏼 Kaç haftalık olacak Doğumda
minik_fasulyem_ Aysedgrlikrkmz p.tesi günü 39+1 40 haftalık olmuş oluyor Dr la baya bir konuştuk normal istiyorsan tıp fakültesine yönlendırıcegini söyledi bnde kabul ettim aglaya aglaya
minik_fasulyem_ Aysedgrlikrkmz çok korkuyorum kuzum bide sıkıntım yok normal olur diye odakladım kendımı böyle bişey olunca şoku atlamadan
espalp Yenibebeklianne başı dönüp midesi bulanan tek ben miyim 😢 sanki hamileliğin başına döndüm🤦🏼♀️
Aysedgrlikrkmz minik_fasulyem_ kıyamam korkma Korkma bend e çok korkuyorum aslında istem dışı oluyor engel olamıyor insan Rabbim yardımcımız olsun Doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum 🙏🏼
SevalK Ibooya ee onlar hazırlasın o zaman sen şunları şunları koyun de tarif et ne güzel ablan var ben hep tek yaptım 😄
minik_fasulyem_ Aysedgrlikrkmz inşallah çok güzel şeyler yaşar ve yazarım karşılıklı dua larda buluşalım inşallah unutma beni 🌸🙏
Ruyaninprensi Sonn 8 gün ama ne uyku var ne bisi korku sevinc heycan surekli dogumu dusunuyorum aklimdan cikmio korkuyorum kabus goruyorum agliyorum piskolojim bozuldu doktr olmassa 41 e kadar bekleriz dedi ruhen tamamen çöktüm of of
Aysedgrlikrkmz minik_fasulyem_ aklımdasın canım inşaallah güzeldir Doğum hikayesi yazarsın Pazartesi sen Cuma ben inşaallah 🙏🏼
yavrukoala13 Yenibebeklianne bizde bugn 36+5 iz herşeyimi hazrladm bir temizliğim kaldı onuda yarın kadın çağrdm annemler fln halledcz inşallah son 14 günmz var sağlkla gelsn bütün bebişler inşallah 🥰 manisa da yanıyor klimasz uyumak ne mümkn
Scb 38.haftadayız kasilmalarim ve düzensiz sancılar var bi türlü düzene girmiyo psikolojik olarak çöktüm bi an önce doğurmak istiyorum karnım aşağı indi geçen hafta 1cm aciklik vardi ilerlesin die hergun merdiven inip çıkıyorum plates topunda hareket yapıyorum yürüyüş yapıyorum enerjimi harcıyorum doğuma napicam bilmiyorum 😅🤷♀️ yazarken yoruldum 😅
Otherozge Yenibebeklianne 38+5 im.3 eylül sezaryene gün verdi doktorumuz kızımıza kavusmamıza az kaldı 🥰
Hikmethanim_07 Yenibebeklianne Hiç geçmiyor desek 38+6 3 ünde sezeryanım ama 3 kere acile gittik doğuruyorum sandim malesef hepsi yalanci sanciymis😂buzluk hazirliklariyla geçiyor şuan günüm