Lovelies Gokshe ara sıra az da olsa hareket ettigi sürece korkma :) endişeye kapılırsan o daha da bi strest yaşıyor hatta elinle bi yokla bazen uyuyolar :) Gerçi ben yapıyorum da tınlamıyor beni babasınn sesini duyunca direk ona yöneliyı☺️😁
duna41 Nisa01 ya bende aynıyım 37+3 üm hiç uyuyamıyordum şimdi sürekli gözlerim kapanıyo yemek yapasım yok ama ne bulursam yiyesim var ki yiyorum☺️
Yenibebeklianne Mlkemrecre amin canım benim kafana takma ev kendinin değilse daha uygun bir ev bulup çık oradan allah korusun bebek gelince sıkıntı olmasın
Mlkemrecre Yenibebeklianne Aynn canm doğru diyorsun bizimde tek düşüncemiz bebeğimiz oldu inŞAllah çıkıcaz
Yenibebeklianne Tugba12345 36 dayken 40 60 çıkıyordu sancım 1 hafta gecti simdi 80 çıkıyor ama gelen yok 😁
ikicocuklubiranne Yenibebeklianne her yerim isilik oldu çılgınca kaşınıyorum 😃 buz torbalarıyla geziyorum. Tahlil istediler idrar enfeksiyonu çıktı ilaç verdi ama içmek istemiyorum 🥴 karnım alağı düştü onun dışında gayet iyiyim. 36+1 olduk bakalım ne zaman gelecek şıpa 😄
zumrutperi Yenibebeklianne 38+3 çok gerginim bende ya tabi doğum gerginliği başka bi şikayetim yok ağlıcam valla çok cesaretliydim bişey oldu puf diye söndü Allah yardımcımız olsun😭bol bol dua ediyorum🙏
Sadiyeylmz Yenibebeklianne amin inşallah canim sag salim gelsin minikler . Bu sira yalanci agrilar basladi benim de bi an acaba diyorum dogum mu basladi sonra bakıyorum ki baslamamis😂 sırt agrim artti gun gectikce daha da bi agirlik oluyo😃
Gmz942 Kızlar bugün tam 37.haftadayız sabah doktor kontrolüm var çatı muayenesi yapılacak. Bugün de bebeğim aşşırıı hareketli şimdi bile sürekli dönüp duruyor uyutmadı bir türlü. Bir de sanki düne göre fln göbeğim baya aşaya indi gibi karnımın üstünde baya boşluk var ama ağrı sancı hiçbir şey yok. Neler olduğunu anlayamıorum normal mi bunlar?
Kaderozy Yenibebeklianne bende 36+5 ve 2 saat once nisanim geldi kizlar ondan bu yanada 10 dk bir sanci giriyo😥
Ibooya Asliyildirim aynen hele ablamlar daha hazirlamadim diye kafayi yiyecekler niye hazirlamiyosun diye ama hiç canım istemiyor bu gidisle ne zaman canim isterse ozaman hazirlicam gibi
SevalK Ibooya ee onlar hazırlasın o zaman sen şunları şunları koyun de tarif et ne güzel ablan var ben hep tek yaptım 😄
Kaderozy Ibooya sagol canim allah razi olsun rabbim tum hamilelere kolay dogumlar nasip etsin insallah