Elininanasi Alarasel canim peki takmadin oturdukda kalkdikda canin acimadimi?ya canim benim korsemi cikardilar zor durdum tuvalete zor gidiyrodum hastanede.
Elininanasi dvran22 ben ameliyatdan cikdikda 80 kiloydu M beden kullaniyorum.size kesinlikle gelir😊hatta buyuk bile olur size
Elininanasi Deletedmom133 kac kulosun canim.doguma kac kuloyla girdin kac kilo aldin.dogumda kac kilon gitdi Dogumdan somra kac kilo verdin😁😁😁 Ay cok soru sordum ozur dilerim🤭 Ben cok kilo aldimda yani O uzden sordum.kusura bakma.soylersen sevinirum😊
Deletedmom133 Elininanasi ah ah 46 ile evlendim 53 kilo ile hamile kaldım 29 kilo alıp 82 kilo ile doğuma gittim 13 kilo gitti 1 haftada gerisi duruyor malesef 69 kiloyum 😔
Elininanasi Deletedmom133 zaten kilon asagi.bende 56 la evlendim.60 kiloyla hamile kaldim doguma 85 kiloyla girdim.digumdan 2 gun sonra 80 kilpydum😏dogum yapali 9 gun oldu ne kadar zayiflamisim bilmiyorum Sanki hic zayiflayamayacim gibi grliyor bana😞20 kilonu nasil vercem ben diye surekli aklimda😏
Deletedmom133 ezehra s cok küçüktür zaten gerek yok diye sen normal korse tak ayarlananlardan canım 🤭🤣
Elininanasi Alarasel korse dikiş uzerini ortuyo ve beli düz sakliyor.ve gezirken uzanirken diikis yeri sallanmis gibi hiss edilmiyor.yalniz uzandikda uyudukda korse cikarioyor
Deletedmom133 Elininanasi bende olarak inceliyorsun bir süre sonra ama kilo gitmiyor hemen bende duruyor 64 gün oldu doğum yapalı ancak toparlaniyorum ama gider eminin kimle kimler zayıflıyor bizni veremeyecegiz🤭🤭
ezehra Deletedmom133 inşallah gider sanki gitmişti tekrar çıkmış gibi hissediyorum ya 🤦♀️evet çok şükür 2 hafta oldu geldim düzen kurmaya çalışıyorum 😊
Deletedmom133 Tusubasa ilk gün biraz ağrı sonra zorlanmadigim sürece olmadi agrım 1 ay olmadan tamamen toparladım canım
Brc06 Deletedmom133 70 kiloya l beden sıktı mı yoksa biraz bol mu oldu. Bende o kilolarda olurum diye tahmin ediyorum.
Serifeee Ben şuan 64 65 kiloyum L beden aldim orda açtim baktim gözüme olur gibi geldi acaba M mi alsaydim ama oda çok dardi L yi denedim göbekten üstüne çekmedim tabiki bacak kismi sıkarak oldu