Mirage91 Kızlar 6 haftalık gebeyim midem bulanmıyor normal mi ?dilim bembeyaz, akşamları saat kaçta yatarsam yatayım sabahlarıda 6 da uyanıyorum midem kazınıyor hep böyle yaşayanlar var mı?Geçen hafta öğrendim gebe olduğumu doktorumda çok tatlı biri bir sorun yok dedi bu hafta yine kontrole gideceğim insan her gün deli gibi inceliyor tereddüt ediyor. Kim istiyorsa allah ona en güzelini versin çok güzel bir duygu ❤️
ekara Mirage91 her gebelik birbirinden farklıdır canım. Seninde bazen iştahın açık bazen kapalı olabilir gebelikte birçok değişim normal. Dolayısıyla seninde durumun normal.
Svle Mirage91 benim mide bulantim tam 6+3de başladı ondan önce mide kazınması sık acıkma oluyodu dua et olmasın vallahi çok zor bende endişe ediyodum neden bulanmiyo diye 🤔 bi basladi hergun diyorum ne zaman hafiflicek ertesi gün daha kötü uyanıyorum. Ama sana verebileceğim bir tavsiye bulantılar başlayınca aç kalmamaya çalış 2 saatte bir atıştır mide boş kalınca çok fena oluyo özellikle geceleri yatmadan önce hafif biseyler ye ki sabah bulantısı çok ağır olmasın uyanır uyanmazda hemen agzina biseyler at.
Simall Svle Benimde 5+3 de başladı mide bulantım ve dediğin gibi karın aç kalınca bulantı artıyor ben saat başı bişeyler yemeye çalışıyorum yoksa çok fena yapıyor, tez zamanda geçer inşallah, benim çok erken başladı o yüzden erken bitmesini umuyorum🙏🏼 Allah hepimizin yardımcısı olsun
Mirage91 Simall ben de hep sağlıklı beslenmeye taktım kafayı. 2 saatte bir ağzıma bir şeyler atıyorum. Günde 3 bardak süt, 2 bardak ayran içiyorum . Ceviz ,meyve ,ızgara sebze eksik etmiyorum .Belkide bunlarında etkisi oldu mide bulantısının olmamasına ❤️
Rbs111 Mirage91 seni çok iyi anlıyorum 9. Haftada hiçbir hamilelik belirtin yok diye doktora gitmiştim çünkü annem 9 ay istifa etmiş benden gebeyken😂 anne kız bile birbirine benzemiyor takma
Melikebolat Mirage91 ben mide bulantisi nedie hic bilmedim hatta benim gögüslerimden baska hic bi belirtim yoktu cok şükür ki 37. Haftamı dolduruyorum darısı isteyen herkese insallah 🥰🙏
Seda_123 Mirage91 Mide bulantılarının olması için daha erken belkide hiç olmaz belli olmaz ben 19 haftalığım çok şükür bulantım hiç olmadı rahat geçiyor hamileligim
Mirage91 Seda_123 ay benimde inşallah öyle olur. cinsiyeti ne canım hep erkek diyorlar midesi bulanmayalar için.
Seda_123 Mirage91 Yok canım alakası yok kızım olacak banada miden bulanmıyorsa erkektir dediler ama kızım olacak kesin 😁
Sumeyye_g Mirage91 hayırlı olsun öncelikle canım herkesin bünyesi farkını gebelikte yaşadığı belirtiler çok farklı olabiliyor mesela ben 7 haftada hissettim 2 hafta aşırı bulandı ama şimdi hiç bişeyim yok inşallah da olmaz tekrar rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip eylesin
Mirage91 Sumeyye_g çok sağ ol canım. amiiinn inşallah güzel mutluluklar yaşamak nasip olsun hepimize ❣️