Aysedgrlikrkmz ftmhmt_6 ay hiç sorma bizim ev yol kenarı bi de ana yol her gün balkon yıkamaktan evi silip süpürmekten bi hal oldum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
ftmhmt_6 Aysedgrlikrkmz bizim eve de fırın yakın kurum geliyor salonu falan kapattım bugün sinirim bozuluyor bu halde
Aysedgrlikrkmz ftmhmt_6 benimde yaaa artık Doğuma iki gün kala eşimle yine temizlik yapıp panjurları filan kapatıp açmıycam hiç 🤦🏻♀️🥵
Offmomm ftmhmt_6 benimde son. 15 gün. Daha temizlik yapıcam ve ufak tefek alıncaklar kargıyla gelicekler var. En önemlisi hiç doğurasım yok şuan 😅 yeni izne çıktım tatil güzelmiş şimdilik gelme güzel kızım diyprum söz dinliyor 😂
Ikonaz ftmhmt_6 doktorumuz normal dedi hayirlisiyla gerçi benim sanrım kalmadida belirti de olmayınca sizde varmı belirti falan 🙄
ftmhmt_6 Ikonaz gece sancılarım oluyor ama kasıktan giriyor devamlı değil ama yaklaştı hissediyorum Allah ım kolaylık versin bir avazda doğurun inşallah
reyhan_incesu Bizimde son 10 gün 🙏🏻Normal Doğum gibi görünüyo doktor 7 eylül gibi tarih verdi ama bakalım artık gelsin istiyorum ☺️
Arendeniz ftmhmt_6 aynı ve dün yalancı sancılar eşliliğinde burundan nefes al ver yaptım evin içinde dolaşa dolaşa😁