BusraMece Kızlar 27 hafta 2 günlüğüm normalde ama bebek 2 hafta önde çıkıyor ultrasonda sevinsem mi üzülsem mi bilemedim 🙄😑
Mondlicht BusraMece gebelik şekeriniz falan yoksa herşey normalse sevinin bence 🤗 benim genel gelişim 3 hafta boy gelişimi neredeyse 5 hafta önde çok şükür Bi sıkıntı çıkmadı 🙏
minikkurabiyem2019 BusraMece sekeriniz yoksa sevinin bence bizde kola aldırmaya calısıyoruz ne yapıyorsunuz ne yıyorsunuz acaba ☺️
Mondlicht Badevehande hiç özel yediğim birşey yok canım🤭 ancak çok tükettiğin şeyler kilo kilo muz oldum olası severim yerim bir de dondurma çok yiyorum etkisi olur mu bilmiyorum ha birde babamız 5.5 kilo doğmuş ondan kaynaklı Bi genetikte olabilir 🤭😁
Hnfe minikkurabiyem2019 kasar peynir ve ekmek.doktorum.ekmegi kes dedi bi oturusda 2 ekmek.yiyordum.1 e dusurdum😅
BuluttSecil 2 haftaya kadar önde ya da geride olması sorun teşkil etmez ama her iki durumda da 2 haftadan fazla fark sorundur ☺️
Demlidem BusraMece aynı durum benimde başımda benimki de 1 hafta leride doktor adet tarihinde sıkıntı var diyip duruyor
minikkurabiyem2019 Hnfe ay ekmegi kendime cok yiyorum diyordum yarımdan fazla yiyoyrum bana bu bile cok geliyordu😂 kaşarda yemege calısıyorum ama sade kasar tuketemiyorum ben ya burun kıvıra kıvıra yıyorum. Tost makarna yumurta bunlara karıstırınca yıyebiliyoruö ancak
minikkurabiyem2019 Hnfe masallah bizde 30 dayken 1485 gramdık bana zayıf geliyo dr ortalama diyor . 😞öncelik sahlıklı olsunda sezeryanım bir ay kaldı 3 ü bulsak cok iyi olacak
Hnfe minikkurabiyem2019 yarim.ekmek ne beeee dişimin kavuguna yetmiyo😅ha hamilelikten önce kesinlikle.ekmek yemezdim ennfazl.2.dilim simdi fırın bana calisiyo😅 kasari ve muzu kesinlikle birakma