Rabia_Akci BY1 okurken güldüm 😂 bende bazen alıştırmaya çalışıyorum İstanbul gel kızım buraya gibi ama bir türlü alışamadım 😂
ZehraAlbayrak Rabia_Akci cok guzel isim. Paris diye oluyoda istanbul niye olmasin. Bakmayin siz burda soylenenlere cok klas isim miradan liladan kat kat guzel 😉 insallah vazgecmezsiniz adiyla yasasin istanbul gibi mukemmel olsun 😍
Feyzaselh Rabia_Akci İzmiri duydum ama İstanbul bende hiç duymadım. Ama İzmir güzel ❤️ Bende İzmir’de yaşıyorum beğeniyorum o ismi de
Deletedmom3 İsim konusunu herkese gore farklilik gosterir sonucta forumda milalar lilalar ucusurken sizin isminiz garip karsilanacaktir. Ama bence sizin hosunuza gittiyse koyun gitsin herkesi memnun edemeyiz bu hayatta
Rabia_Akci Deletedmom3 ben burayı bayadır takip ediyorum eşime de söyledim buraya yazsam herkes güzel bulmaz diye o yüzden yazdım 😊 sizce nasıl isim?
Feyzaselh Rabia_Akci bence asla olmaz denilecek bi isim değil. Tam aksine böyle güzel şehirlerin adını evlatlarımız da taşıyabilir 😊
Deryavuz Rabia_Akci biz insanlar yaparsak herşey olur ümit erdim kızının adını ses koymuştu öyle isim mi olur dedik ama oluyor İstanbul yabancı biri olarak söyleyeyim hoş değil ama koymak istiyorsanız sizin bebeğiniz siz bilirsiniz