YagmurDaskn Nursevda Son 1 gün diyor benimde. Doğmuyor doğmuyor... Sürekli yalancı sancılar ağlamak istiyorum artık 😭😭😭
Yasosss Nursevda Benimde son 4 bi bugün biraz zorladı beni onda da dün çok yorulmuştum o biraz etkiledi herhalde onlar rahat ama biz zordayız sağlıkla gelsin bebişler 🙏👼🏻
OguzKaganm Nursevda tam bilmiyorum sanırım kaynatıp suyunu içiyoruz Rahmi yumuşatıyormuş Doğum için iyi bir başlangıçmış. Duası da vardı ama tam anlamıyla nasıl bir bilen anlatsın lütfen 😃
Mervednr Nursevda bu senenin bebekleri inatçı sanırım ya çevremde bir sür hamile var hepsi 41 den sonra doğurdu temmuz annesi ağustosun ortasında doğurdu 😀 inatçı bu sene gelen bebekler
YagmurDaskn Mervednr Evet ya valla takmamaya çalışıyorum ama elimde değil herkes arayıp daha doğurmadın mı demesi beni strese sokuyor ister istemez
Mervednr YagmurDaskn açma telefonları sinir oluyorum sanki doğurmak istemiyoruz biz bizim elimizde olan bir şey gibi davranıyorlar. Doğdu da biz mi doğurmadık 😀 zamanı gelince kendisi gelecek Zaten