Esra2019 Prenseslerinannesi 24 haftalık olduk biz aralığın sonuna kalmayız umarım. Bebeklerin kilosu kaç kızlar?
Evinanne Prenseslerinannesi 22 hafta olduk bizde Aralık sonu görünüyor Doğum bakalım kasılmalar olmasa çok iyiyiz öyle öyle geçiyor☺️
kr1907 Tubiorc benim de Aralık sonu ocak başı program da 29 aralık gösteriyor doktor 31 Aralık tahmini doğum dedi☺️
Cansu85 Tubiorc Guligul Aynen bende 22+4 deyim aralık sonu ocak başı bekliyoruz ama bikaç günle koca yılı kaybetmesini istemiyorum.
Mislimelek Ecrinimm benimde 15 Aralık görünüyor ama büyük ihtimalle kasımda Doğum yaparım diye düşünüyorum. Çünkü ikizler erken geliyormuş 😊
Kadriye05 25+3 olduk bizde en son 24+5 de doktora gitmistim 766 gramdı bebegim 😍sizlerde durumlar neler 😊
Semaaonursnmz Kivilipastaa aynıyız canım benimde 26+1 2 aralık gözüküyor ama ben hastaneden yeni çıktım oğlum erken gelmek istedi muhtemelen gününü beklemicek hayırlısı artık 🥰🌸
ZeynepAtike Bende 23 haftalık hamileyim 22 haftalık Ken 510 gramdı Aralık sonu gibi olcak sezaryenle 😊
ilknurmup 24+0 haftalık olduk 16 Aralık görünüyor şimdilik 🤗 birşey soracağım sizde de oluyor mu merak ettim. Bebeğimin hareketlerini sadece sol tarafımda hissediyorum bu normal mi?
kevserk ilknurmup ben de ayni şekilde 😊 detaylı ultrasonda doktor başı sağda bacakları solda demişti. Herhalde tekmelerden dolayı sol tarafı daha çok hissediyorum diyorum ☺️
Kivilipastaa Dilara38 16 Şubat son adet tarihim nerden bakarsam bakayım böyle gözüküyor ve gec döllenme 1 hafta da 24 şubattan tutuyo sat’ı 🤷♀️