Mskywalker 87yle hamile kaldım. 28 haftada 10 kg aldım. Sonra şeker çıktı diyetle 2 kg verdim. Şu an 32.haftada 8 kg almış gibiyim yani 🤓 ama ayak bileklerime kadar çatladım ne sürdüysem fayda etmedi
ilminur_ufuk hndgkct ben 85 le hamile kaldm 19 haftalık oldum 1 kilo almısım fazladan bende korkuyorum ama bi sıkıntı olmaz inşallah
Deletedmom277 hndgkct 104 ile doğum gittim doğumdan sonra bütün kilolar gitti yani toplam 94 ile hamile kalmışım normalde 80lerdeydim ama nasıl aldımsa baya almışım gidince öğrendim. Şuan toplam 16 kilo falan verdim 1 senede emziriyorum o yüzden yeme isteği oldukça fazla.
Rabia2019 Dudus canım benim boyum 1.78 olduğu için kilom orantılı duruyor yani doktorum kilon normal dedi, bir sorun olmazsa normal olacak doğumum inşallah ama bir arkadaşım 60 la hamile kalıp 100 le Doğum yapmıştı ve normal Doğum oldu kesisiz dikişsiz hem de
Rapunzel2019 hndgkct 93le hamile kalıp 110olmuştum kızımda. Şuan 62ile hamile kaldım 68im. Kilo çok almak istemşyorum
Aynur56 Bende 1.70 boyum 78 kg ile hamile kaldım şuan 30+2 haftaligim 10 kg almışım toplamda biraz kalıplı olduğum için çok göstermiyor kilom ama fazlasıyla şiştim yüzüm gözüm burnum dudağım bu haftalardan sonra daha ne kadar alabilirim yada almam gerekir bilmiyorum daha kontrole gitmedim
Eminesss hndgkct bende 72 kiloydum doktor hamile kalmak için kilo vermen lazım dedi diyetle 65 oldum daha da veriyordum ama hamile olduğumu öğrendim 18 haftalığız şimdi 67 kiloyum 😂
imren88 hndgkct bu çok moral bozucu bir durum 85 kiloyla hamile kaldım. Boyum neyseki cok kısa değil 1.74. İlk zamanlar kilomu korumayı başardım ama son haftalara geldikçe ve ağır hareket ettikçe kilom arttı. Şu an 95 kiloyum. 10 kilo aldım ama bebegim için değer yeter ki o sağlıklı olsun.
Safiyeerdall Elisaalya bend Elisaalya merhabalar normal Doğummu yaptınız peki. Kilo olunca normal zor olur gibi şeyler duydum da
Elisaalya Safiyeerdall normal beklerken preeklamsi den dolayi acil sezeryan oldum ama bu kez normal olucak insallah😍
Zeynpaysimannesi hndgkct rekor bende bence 😃, 104 ile hamile kaldım boyum 1.70 , 34 haftalığız 112 olmuşum 8 kilo almışım , ilk hamileliğimde 94 ile hamile kalıp 113 ile Doğuma girmiştim yine de 2. De daha az kilo aldım 🥳
Mavilianne SedaveSusam Bende 75’le kaldım 33+5 olduk suan 8 kilo aldım. 100 kilo olmazsın 😂 yediklerin hep bebeğine gitsin inşaAllah 🌸