novice_mom hndgkct Kilolu derken kaç kg ve üstü 🙈 Ben 60 kg ile hamile kaldım. Bir çok kişiye göre balık etli kiloluyum 😅 25. haftamdayım şu ana kadar 5 kg aldım
ilminur_ufuk hndgkct ben 85 le hamile kaldm 19 haftalık oldum 1 kilo almısım fazladan bende korkuyorum ama bi sıkıntı olmaz inşallah
Deletedmom277 hndgkct 104 ile doğum gittim doğumdan sonra bütün kilolar gitti yani toplam 94 ile hamile kalmışım normalde 80lerdeydim ama nasıl aldımsa baya almışım gidince öğrendim. Şuan toplam 16 kilo falan verdim 1 senede emziriyorum o yüzden yeme isteği oldukça fazla.
Rabia2019 SedaveSusam canım ben de 74 le kaldım kesin 100 e yaklaşırım dedim 37. Haftamdayım ve 88 kiloyum üzülme 😂
Mavilianne SedaveSusam Bende 75’le kaldım 33+5 olduk suan 8 kilo aldım. 100 kilo olmazsın 😂 yediklerin hep bebeğine gitsin inşaAllah 🌸
Cansu85 SedaveSusam ben 81 le kaldım ben ne yapayım:) 22+4 deyim 85 kiloyum şuan. Bitişe yakın yuvarlanmayı planlıyorum 😅
Tubaaa-91 Ben 90 kilo ile kaldım 23 haftadayız 2 kilo aldım sadece önümüzdeki günlerde inşallah kantara çıkmayız 😄
hndgkct Tubaaa-91 ay çok hoşsun canım şuan için çok iyi gitmişsin valla bende 98 kg yım hamilelik istiyorum 15 kg verdim bakalım hayırlısı diyelim🙈😫
Tazeanne0134 hndgkct 92 ile hamile kaldım asla bu kiloya ulaşmamıştım evlendikten sonra evde otur otur kilo aldım kendimi yemeye verdim tabi can sıkıntısından ama şimdi 89 kiloyum
Akfth hndgkct 99.5 la hamile kaldim Bulantilarim asiri derecedeydi 6 ay boyunca bisey yiyip icemedim suan 32 haftaligim 94 kiloyum galiba kilo almiycam da cunku hala dogru durust yiyemiyorum Ama ben emzirirken aliyorum keske ozamnda almasam 🙈
Gulbeyazk Bende 1.50 boyun 72 ile hamile kaldım 16 haftalıkken 600 gr almıştım şimdi ne kararım bilmiyorum ama pek almadım dikkatli besleniyorum sık sık az az yiyorum
Bitterinannesi Rabia2019 ayniyiz bende suan 86-87 kilo arSindayim ama enteresan sekilde 2-3 aydir kilo almam durdu 🤗
Beyzakvrkk Rabia2019 bende 125 kilo idim bebek için 40 kg verdim diyetve sporla dokuz ayda pco ve insilün direnci vardı . Kilo verince yumurrtlamam düzeldi 85 le hamile kaldım . Zor bir gebelik geçiriyorum her yediğimi kusmama rağmen şeker ilacını kestiğimiz için 32. Haftalığım 12 kilo aldım doktorum 15-16 kilo almış olarak doğuma gideriz diyor inşallah diyor. .
Loya06 hndgkct bende 1.72 boyundayım 87 ile hemile kaldım 🤦♀️ 17+3 üm 86 kiloyum 😂 doktorum kiloyu hiç sıkıntı etme güzel beslen hamur işi tüketme yeter dedi 😂 bayağı zaman hiç almazsam çok iyi olacak işin sırrı bol su içmek ve elma yemek gerçekten işe yarıyo 👌
hndgkct Mona_rosa aaa çok iyi valla vermişsiniz resmen tebrik ederim bende 98 kgyum çok istiyorum hamilelik 🤰bende dikkat ediceğim kaldığımda 15 kg verdim 113 kgydum😫🙈
Bahar33 71 kilo ile hamile kaldım şimdi 11 haftalığım tatilde fazla kaçırıp 75 oldum 🤦♀️ Dün de diyetisyene başladım Gebeliğim sürecinde diyetisyen kontrolünde olup fazla kilo almayayım diye
Elisaalya İlk hamileligimde 84 kg ile kaldim 91 kg ile doguma girdim emzirme vs. Derken hic diyetsiz 69 kg ya dustum. Sonrasi isimle alakali masa basi calistigumdan suan 86 ile hamile kaldim 8 haftaligim 1 kilo vermisim kiloya cok takilmamak lazim alinir verilir onemli olan saglikli olmaniz😘🎈
hndgkct Elisaalya aynen doğru diyorsun canım hamilelikte de dikkat ederim bir şekilde devam ederim hayırlısıyla 🙏
Safiyeerdall Elisaalya bend Elisaalya merhabalar normal Doğummu yaptınız peki. Kilo olunca normal zor olur gibi şeyler duydum da
hndgkct Ssedaxx inşallah bende sizin gibi olurum bir kg fazlayım şuan sizden bakalım hamile kalayım da sağlıklı olalım o yeter 🙏
Ssedaxx hndgkct allah herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda güzel haber alırsın sen yinede vermeye bak kilolu hamile kalmak kolay degil