Esrabatman Selam hanımlar Ben şu an Bursa da olmasam da eşimin işi dolayısıyla Bursa ya geleceğiz bu hafta taşınmalıyız hatta daha önce defalarca post açtım ama kimse cevap vermedi ☹️Bu hamilelik sürecinde bir de bu taşınma stresini yaşıyorum ev arıyıruz Nilüfer de belki bileniniz vardır biz hiç bilmiyoruz sadece internetten ev bulmaya çalışıyoruz onun dışında bir de doktor arıyorum iyi bir doktor özellikle normal Doğum yanlısı istiyorum yardımcı olursanız çokkkkk sevinirim 🙏😇
Esesen Esrabatman canım ben nilğferde fethiyede yaşıyorum medicabil oktay altuna gidiyorum iyi bir doktor
Esesen Esrabatman burda kiralık evler var muhitte gayet güzel yanibüyük bir çamlık var yakınımızda podyum adında alışveriş merkezi var. On dakika yürüme mesafesinde de bulvar var yürüyüş yapabileceğiniz eşinle gezebileceğiniz güzel elit bir yer
Kurkcuuu Esrabatman Doruk hastanesinde senem Akalın çok tatlı ve iyi bir kadın egzersizleri vs eğer herhangi bir problem yoksa normal doğum tercih ediyor. Kesinlikle tavsiye ederim :)
Esrabatman Esesen dediğiniz yer Nilüfer Fethiye de sanırım kiralar nasıl Nilüfer in biraz dışında mı oluyor
Esrabatman Esesen evler için canım çünkü biz şehir dışındayız direk arayıp iletişim kurabiliyoruz bakamıyoruz 😞
Esesen Esrabatman yani bir numara yok canım elimde ama yeni evler yapılıyor sürekli burda aslında. Emlakçıları araştırsan internetten fethiyedeki
Kurkcuuu Esrabatman yok daha çok yeni Benim de :) ama hamile kalmadan önce de o doktora gidiyordum. 12+3 benim :) ama orada doğum yapan tanıdıklarım var. Tavsiye ederim. Tek sorun iyi olduğu için kalabalık olması :)
Kurkcuuu Esrabatman çekirge doruk hastanesi senem Alkan Akalın internetten bakabilirsin. İnstagrama adresini takip edebilirsin :)