Mehir Gmz93 Erkek olduğunu söyledi. Ayrıntılı ultrasonda da erkek denildi. Devlette bir doktora gittim o da erkek dedi. Ama henüz doğum yapmadım. Bakalım ne gelecek. 😊😊
Ozteber HicranYaman sadece kapı süslemesi olmuyo diye hatırlıyorum kuzeninin doğumunda başka bi süsleme yoktu sanırım.
Gizemvencoglu HicranYaman kapı süsü birde tül bir cibinlik oluyor sadece annenin yattığı yatağın üstünde ☺
Gizemvencoglu HicranYaman Rica ederim arayıp kendiniz ayrıntılı öğrenin daha sağlıklı bir bilgi olur ikram olarak çikolata da mevcut oda süsü olarak ikisi mevcut en son 1 ay önce arkadaşım doğum yaptı ordan biliyorum ☺
HicranYaman Ozteber Gizemvencoglu Neson kızlar arayıp sordum evet sizin söylediğiniz gibi dediler kapı süsü yatak icin cibinlik ikramlık çikolata anne Bebek bakım çantası aynılarını söylediler 💙💙😊
Neson Ben 🙂 Umit vişnelik mesut taskele doktorum.hayatımda gördüğüm en tatlı güler yüzlü bir doktor tavsiye ederim
Neson HicranYaman canm bende ümit hastahanssinde doğum yapacağım gecen muhabeye sordum kapı süsü yatağın üstüne cibinlik doğum fotoğrafı çikolata anne bebek bakım çantası mevcutmus
Neson Nilaydmr ümit visnelikte mesut taskele var çok çok iyi bir doktor tavsiye ederim canm.istediğim zaman cep telefonundan doktorla irtibata gecebiliosun herşeyi tek tek aciklio çok memnunum
ozdenarda HicranYaman benmde ikramlikla bebek bakim cantasndan haberm yoktu 😊acaba ikramlik derken lohusa serbeti yada kurabiye tarzimiki