Didemalkanendik Ozteber muhteşem bi dr canm gerçekten inşallah sende memnun kalırsın cinsiyet konusunda da biraz temkinli geç söyleyebiliyo bazen
Ozteber Didemalkanendik gerçekten öyle çok sevdim evet geç söylecek belki ama emin olmadan umitlendirmemeside güzel öyle düşünüyorum artik😊
Nilaydmr Ozteber teşekkür ederim yorumunuz için bi kez daha gidiyim içime sinmesse Murat beye giderim bide 🙂 zaten bi doktor beğenemiyorum nedense fethiyede ki doktorum çok iyiydi
Nilaydmr Ozteber daha odasına girer girmez ooo çok ödemlisin dedi 🙄 korkuttu beni ama bi şans daha veriyim 😀😀
Ozteber Nilaydmr aaa ne desem bilemedim işte elektrik tutmayınca tutmuyo malesef. Bana sıcak kanlı geldi ultrasondayken espri yapması fln cok hoşuma gitti malesef talat beyde böyle bişey söz konusu değildi kötüleyemem ama onla da benim elektrigim tutmadı iste😊
Nilaydmr Ozteber bana onu diyen de Talat bey zaten 😀 ayın 12 sinde falan randevum var gene moralimi bozarsa Murat beye geçicem bide onu deniyim 😊😊
Ozteber Nilaydmr pardon ben murat bey sandim😂 murat bey daha ilimli gibi bakalim hangi doktoru seciceksin😊 hangisi içine sinicek
BsraAkarDemir Nilaydmr Nilay doğuracaksın artık 😂 Hangi Murat Bey bu ? Murat Boylu ise hiç tavsiye etmem 🤔
Mehir Gmz93 Erkek olduğunu söyledi. Ayrıntılı ultrasonda da erkek denildi. Devlette bir doktora gittim o da erkek dedi. Ama henüz doğum yapmadım. Bakalım ne gelecek. 😊😊
Neson Nilaydmr ümit visnelikte mesut taskele var çok çok iyi bir doktor tavsiye ederim canm.istediğim zaman cep telefonundan doktorla irtibata gecebiliosun herşeyi tek tek aciklio çok memnunum
Ozteber Nilaydmr oowww ve hala doktora karar veremedinmi🙈 bende 12 haftalık olduk ins başka doktor gezmek diye dusunuyodum😂 çok erken mis benim😂
A1907 36+1 im anadoluda Alev hanıma gidiyorum. İçinizde giden yok mu hiç ben mi kacırdım. 32. Haftada gitmeye basladım simdilik memnunum öyle gider inş