Gizemvencoglu Nuran7043 Bende acıbademe gidiyorum haftaya ikili tarama testi için gidicem yaptırdınız mı orda siz bu testin ücretini biliyor musunuz ?🤗
Esesli Gizemvencoglu beni iki hafta sonra çağırdı. Siz önce yaptıracaksınız. Fiyatı öğrenince yazar mısınız?
Nuran7043 Gizemvencoglu evet yaptırdım. Öğretmen olduğum için kurumumun anlaşmasından dolayı indirimle 46 liraydı sanırım. Doktorunuz kim
iremurat [bilinmeyen] yok canim ben hic 4 boyutlu görmedim zaten ayrintili ultrasonu falan radyoloji yapiyo abdurrahman beyin odasinda genel kontrol ondada 4 boyutlu yok yani en azindan ben hic gormedim
iremurat Benimde yarın randevum var bakalim en son seker yuklemesinde gitmiştim 1 ay sonra gel dedi yarin gidicem
ozdenarda iremurat benmde en son seker yuklememi yapti abdurahman bey ben asiri kilo aldigm ickn erkn yukleme yaptk siz kacnci haftadasnz
Gizemvencoglu Esesli arayıp bilgi alacaktım zaten burda görünce sormak istedim tabiki yazarım sizede 🤗🤗
SerkanEdaPostac Bi eskişehirde benden gelsin 😂bizde 6+4 olduk doktorumuzda abdurrahman hoca cok anlayıslı güler yüzlü bi hekım alanında iyi oldugunu bı cok kısı bilirr sekreterınin de hakkını yememek lazım 😊
ozdenarda SerkanEdaPostac kesinlikle ikiside harika insanlar 🤗🤗her ne kdr sekreternn dogumuna az kalmasna ragmen bnden az kilo.almasi beni uzsede 😆😆
Didemalkanendik Ozteber benm dr um da murat şenoldu 3 yıl önce oğluma hamileyken şimdi maalesef eskişehirde değilim olsaydım tercihim kesinlikle o olurdu
Ozteber Didemalkanendik bugün tanıştık kendisiyle gerçekten mükemmel bi döküyormuş aldığı övgüleri tamamen hakediyo😍
Ozteber Didemalkanendik bide cinsiyeti söyleseydi mis gibi olurdu ama söylemedi erken dedi 🙈 4 hafta daha meraktan catlicam yani👶
iremurat ozdenarda ben 33+2 haftaligim 1 ay once yapti seker yuklemesini canim bide yarin gidicem ışte
Ozteber Nilaydmr uyuşamadık açıkçası biraz bole hiperaktif biriyim o çok durgun bide doktor bey ben normal doğum istiyorum siz normal doğumdan yanamisiniz dedim. Tabi nasip olursa epidural normal istiyorum ama dedim madem niyetin normal epidurale gerek yok. Ama vazgeçmek yok ben ameliyat hanede çok hastamla kavga ettim vazgeçtiler sezeryan istediler dedi. Moral vermek yerine bole demesi korkuttu bugün murat şenola gittim ve inan bayıldım doktora gider gitmez tanışmamalı sıcaklık eşimle bana bebeğin hareketlerini gösterirken esprileri burnu anneye benziyo sizce kime benzesin fln diye bole rahatlamamıştı saglatti ben murat beyi öneririm kesinlikle tabi insandan insana enerji değişir ama siz bilirsiniz
Gizemvencoglu Asli sizin kaçıncı haftanız ikili tarama testini yaptırdınız mı ben de Acıbadem e gidiyorum yaptırdıysanız fiyatıyla ilgili bilgi verir misiniz 🤗🤗
Asli Gizemvencoglu perşembe günü 34. Haftaya giricez kısmetse evet yaptırdım acıbadem turgay şener yapıyor 350 tl ama 2017 aralık ayında yaptırdım 2018 güncel fiyatı hakkında bilgim yok
Gizemvencoglu Nuran7043 anladım hemen hemen aynı o zaman teşekkür ederim 🙏🏼 Ramazan bayırlı benim doktorum çok memnunum kendisinden gerçi hastanenin bütün kadın doğum doktorları çok başarılı çok içime sinerek gidiyorum 🤗🤗
eseshilal merhaba eskişehir güzel hamişleri bende geldim araniza. 19+4 günlük ikizlerine hamileyim acıbadem doktorum ceren yıldız eren. rabbim hepimize sağlıkla sihatle evlatlarımızı kucağınıza almayı nasip etsin 😊