Azracan 2354 ya İnşAllah yeminle sabahtan ağlıyorum korkudan 13 seneden sonra oldu bebeğim eşimde beni can evimden vurunca çok kötü oldum
Deletedmom133 BGLM aynen zor değil yabi yapılabilir bi kaç kez düzenli giydim eşim hemen kendine bakıyorsun dedi 😇
BGLM Deletedmom133 yanı canm erkegin Hemen dikkatini çekiyor azıcık bi sürme çekip ruj sürsen dikkat ediyorlar
Deletedmom133 BGLM kesinlikle 1 dakikanı almaz yapmak 😀hem illa makyaj değil kıyafet giy yeter hem insan kendide rahatlıyor 🥰
Iko_elis2017 Azracan phyto marka saç boyası kullanabilirsiniz istediğiniz sıklıkta hamilelikte ve emzirmede kullanılıyor. İnternetten alabilirsiniz 😀 diğer kimyasal boyaları kullanmayın
Azracan Iko_elis2017 çok geç kaldım canım kuaför de yaptım ve çok pişmanım doktor emzirme dedi saçımı kazıdım 😭😭😭
Damladmirr Canımm bende saçımı boyadım emziriyorum doktorum sorun olmaz demişti hemde 40 kım çıkmadan boyadım :)
Azracan Damladmirr benim saçımı kazıdılar 😭Canım çok kötüyüm doktor 45 günlük bebek bu emzirme yada saçını kazı dedi 😭şimdi eşimin dilinden hiç kurtulamam ben ne yapacam
Azracan BGLM adama güzel olalım dedik 😭saçımızı kazıdık daha kötü oldum canım ya iki gündür ağlıyorum doktor emzirme dedi bebek daha 45 günlük 😭ben ne yapacam
Azracan BilgecyLn 😭benim saçımı kazıdılar dün bebek 45 günlük diye doktor emzirme dedi çok kötüyüm hiçmi kimse kırklı yapmadı saç boyası
Azracan BGLM dedi iyi değil doktor kazımalısın bende kazığım kocam hepten elimden gitti herhalde 😭ama kızım için yaptım 13 sene çocuğum olmadı tüp bebek yaptım
Azracan BGLM zararlı dedi vallah emzirmeyi önermiyoruz dedi emzirme yada o boyayı çıkart dedim çıkmazki kazı dedi eğer bebeği emzirmek istiyorsan 😔bende onun dediğini yaptım😭
Azracan BGLM artık kendi derdime değil bebeğimin derdine düştüm ya ona bişey yaparsa sütüm diye geceler bile bana gündüz geliyor canım