Azracan Doğuran anneler bana dönsün varmı öyle bişey bebeğim bi aylık daha boya yapan varmı kızlar yardım
Azracan Doğum yapan ve saçını boyatan yokmu kızlar lütfen yardım kocam bana kızdı biraz çeki düzen ver kendine diye
BilgecyLn Azracan canım hem hamileyken hem doğumdan sonra saçımı boyadım bişey olmadı boyadaki kimyasal başında açık yara varsa vücuda geçiyor. Doktorum söyledi bunu da
Iko_elis2017 Azracan phyto marka saç boyası kullanabilirsiniz istediğiniz sıklıkta hamilelikte ve emzirmede kullanılıyor. İnternetten alabilirsiniz 😀 diğer kimyasal boyaları kullanmayın
Azracan BilgecyLn Allah razı olsun canım bebek daha yeni kırkı çıktı benim eşim beni yedi bu ne kılık kıyafet biraz çeki düzen ver kendine dedi çok kırıldım bu ne saç falan işte 😔
Azracan BilgecyLn 😭benim saçımı kazıdılar dün bebek 45 günlük diye doktor emzirme dedi çok kötüyüm hiçmi kimse kırklı yapmadı saç boyası
Sweetblonde88 BilgecyLn aynen katılıyorum. Bedenin tamamen değiştiği ruhsal olarak bozulduğun bi dönemden cıkmışsın moral olsun diye gidip saç yaptırmış kadın ne var bunda. Ama benimkinin de var türlü saçmalıkları. Hepsi aynı
BGLM Kızlar onlarada hak vermek lazım dışarıda o kadar bakımlı kızlar var eve gelincede eşlerini karşılarında hoş görmek istiyorlar
Deletedmom133 BGLM aynen zor değil yabi yapılabilir bi kaç kez düzenli giydim eşim hemen kendine bakıyorsun dedi 😇
BGLM Mutire canım eşi öyle demeyip gözü dışarı kaysa daha mi iyi yani adam karşıma bakımlı cik demiş kisaca
BGLM Azracan bn ikinci bebeğimi doğum yaptıktan 35 gün sonra boyamıştım canım saçımı bi sıkıntı olmamıştı şimdi 6 yaşında oğlusum
Azracan BGLM adama güzel olalım dedik 😭saçımızı kazıdık daha kötü oldum canım ya iki gündür ağlıyorum doktor emzirme dedi bebek daha 45 günlük 😭ben ne yapacam
Azracan Ysmn_61 ne renge boyadın canım benim ikigün önce boyadığım saçımı dün akşam kazıdım 😔😭45 günlük bebek dedi emziremezsin doktor mafoldum ben kazımak zorunda kaldım 😭😭😭😭
Azracan 2354 ya İnşAllah yeminle sabahtan ağlıyorum korkudan 13 seneden sonra oldu bebeğim eşimde beni can evimden vurunca çok kötü oldum