Konya_gelini Uumudum canım aile hekimine anlattım ben ilaclardan neler cektiğimi bu ay kullanma da kan seviyene bakalım dedi.kuru üzüm mürdüm eriği felan ye ihmal etme dedi
Konya_gelini Arendeniz günde bir diorda baska ilaç versin olmazsa. Gurbetteyim bakacak kimsem yok. Tüm gün evde yalnızım. Bayılsam kaldıracak kimsem yok. Onun için değistirmesini isticem
Arendeniz Konya_gelini Allah yardımcın olsun. İnşallah yerine daha iyi gelecek ilaç verir yediğine içtiğine de dikkat et 🙏
ponciklerin_annesi Gbmo bende onu icerken surekli bayilcak gibi oldum canm , bas donmesi mide bulantisi cok yapti
Sdgdl Bana da cok dokundu alerji yaptı tüm vucudumu kırmızı lekeler sardı acile gittik ilacın alerji yaptıgını soylediler ve alerji iğnesi yapıldı cok ağır bi ilaç herkesin bunyesi farklı tabi ama bence doktoruna soyle benimki şurup olarak değiştirtti.
haklisinesracim Gbmo kapsul un amacı bağırsakta çözünmesini sağlamak çünkü mideye ağır geliyor o tanecikler.
Konya_gelini Syst33 canım gece de aldım ama uyutmadı bulantı . Yine istifra ettim. Sanırım bünyeme ağır gelio