Hnfvndk benim suyum gelmisdi 37+6da .37+6 gecesi cok farkli agrim vardi.bebek kasiliyordu baski yapiyordu.1 gun sonrasina sezeryan olucakdim😁bebeyim geliyirmus meyerseki.cok kotu sekilde basiyordu.hafif regl sancim vardi bide bel agrisi.sabaha kadar dya etdim nolur 1 gun gozle diye.cunki normal dogum gozukmuyordu bana.çati darligi eyriliyi vardi.hemde bebeyime kordon dolasmisdi diye sezeryan olucakdin.sabah uyandim regl agrisi yine ama cok yok.cok siddrtli deyildi yani.akintimin rengi yesilkara renkdi deyismisdi.hemen anladim dogum yakindir diye.meyerseki kan geliyormus aksamdan..kanin rengi deyisiyormus yesilkara oluyormus.ben bilmemisim.annem geldi uzanmisdim regl agrim geldi tuvaletde ellerimi yuyarken sicak birsey geldi benden.bakdimki kan😳hemde suyla azacik.kosarak annrme gosderdim digum basliyor dedi.ama agri o kadar da yok.yanaklar şişmiş.kizarmis heraret yuksek yuzum davula donmus bel agrim da var..doktor bekle dedi.uyuyamadim.aksam saat 6 olurdu fena bas agrim basladi akintim artdi tez tez idrar yapiyordum.durmadan hastaneye gidtik.doktor altdan muane etdi .o esnada kanlar sular geldi benden.dogum basliyormus erken gitmisiz.iyikide gece suyum acilmamsi😢yoksa napardim Allah korusun...21:50de yavrumu gordum😻😍kedi gibi agliyordu😀dogum yapali 8 gun oldu.sukur iyiyiz.iyilesiyoruz artik.oglumun problemi vardi sukur atlatiyoruz.bu arada regl agrisi cok deyildi.bel agrisi birde bas agrim hadsiz cokdu.yanaklarim kipkirmiziydi.bebeyim1 gun bile beklemedi😄simdi minnak ayaklarla oynuyor yataginda