Yprkk Bsyldrmdlk son 15 bizim de .🙏 ara ara adet sancısı gibi sancı geliyo onun dışında herhangi bi sıkıntımız yok . Zaman geçmiyor sabırsızlıkla korku bir arada 😍😍
Deletedmom139 Bsyldrmdlk son7❤bebek kanalda 2 cm aciklik ve sanciyla ve gun içinde 1 saate 2kere kasılmayla bekliyoruz dc.bebegin kafasının iyice yaklastirmis dedi yaptığım emeklerin mükafatini aldim ❤39+1iz bu arada 1 hafta bekliyoruz
Deletedmom139 Tugba2034 hurma sevmesemde çok yedim 11 hurmayi ikiye bölüp cekirdekleriyle 3 bardak suda kaynatip 1 bardak ictim *yürüyüş squat vb cinsel iliski korunmadan oda açılmayı sağlıyor 🖒
smyyedmr54 Bsyldrmdlk benim de 9 günüm var. 40 hafta olunca olmazsa 40 hafta dolunca mi doğum başlatılıyor. Benim kızım kanalda normal olacak inşallah ama doktor 40 dan sonra en fazla 3-4 gün bekler dedi. Bu ne demek 41+4 demek mi yani
Gulchirai Bsyldrmdlk son 8 çok ağırlaştım zar zor yuruyorum cuma rendevum var beklıyorum inşallah açıklgn var yatış yapalım der umarım
fatimeisikli Bende 39+0 dayım. Bebeğin pozisyonu normal doğum için uygun dedi doktor ama çatı muayenesi yapmadı. Arada bel ağrısı ve adet sancısı gibi oluyor ama henüz oğlum gelmek istemiyor sanırım. Hepimize Allah kolaylık versin
Cnszgn Bsyldrmdlk son 6 gündeyim benimde benzer belirtilerim var bekleyip sezeryana dönmek istemiyorum
Bsyldrmdlk Cnszgn Bende ondan çok korkuyorum hadi 40+ ları bekledik ya kalbi yavaşalar veya kakasını yaparsa bu sefer zorunlu sezaryen olur istemiyorum diyorum suniye razı geliyorum 😔