kitapkurdu Adetim 2 gün geçti. Gece 3-4kere tuvalete kalkıyorum. Kasıklarım ağırıyor. Midem bulanıyor. Aman ben test yapmaya korkuyorum 😏🙊 9 ay oldu düşük yapalı. Tütmüş mudur acaba bu sefer 🥺
ant2602 kitapkurdu hadi inşallah hayırlı haberi bekliyoruz. Bende düşükten 6 ay sonra hamile kaldım ihtimal vermedim birde baktım ki hamileymişim 😂
Kevser_29 kitapkurdu bence de yap süphe gitsin aklından ama bizimle de paylasmayi unutma hayirli guzel sonuclar insallah 🤗🤗
Sumeyye_g kitapkurdu belirtin erken başlamış eğer varsa bi kaç gün daha bekleyin öyle kan testi verin inşallah vardır
Annehayali33 Benimde gecti insallah hüsrana ugramayiz en azindan belirtileri olanlar biraz hevesleniyor bnm gibi😀😊💕
kitapkurdu Annehayali33 aynen ya çok kötüyüm ben de hem mide hem bel ağrısı ölüyorum. Hamileysem zor geçecek galiba
Annehayali33 DiplomaliEvHanimi sizde belirtiler varmi bende ara sira kasik agrisi dun kabizlik mide bulanma az az böyle bnde
DiplomaliEvHanimi Annehayali33 adete 1gun kala ates mide bulantisi sol kasik agrim vardi bugunde karnim davul gbi sis afedersin cook gaz cikio sancio agrim yok simdilik
Annehayali33 DiplomaliEvHanimi ozmn ne diyelim hayirlisi neyse o olsun bi 2 gun daha gecsin test yapacam allahin izniyle
kitapkurdu Deletedmom0043 yok test yokmuş evde. Eşim getirecek birazdan önce test yapıp sonra sağlık ocağına gidiceZ
kitapkurdu Ay inşallah güzel haberler alırım. Kan testim yarın anca çıkar. Ama öbür testi hemen söylerim
ozg96 kitapkurdu canım bnmde ikinci gün regl olmadım ama dün gece peçeteye kahveye dönüktü sanki uyku sersemiydim hatırlayamadm iki üç damla leke vardı olucam sandım ağrım da var dünden beri hafif bu saat oldu hala regl olamadım