HavaMct İlk doğumumu lale çetin yılmazda sezeryan yaptım hiçbir sıkıntı yaşamadım güler yüzlü ilgili bir doktor ikinciye hamileyim yine onda doğum yapmayı düşünüyorum kuzenim yine lale hanımda 2 çocuk normal doğum yaptı
ElifKoseSancak Merhaba ben tuncelide kalıyorum ama memlekete gelicez izne klomen kullanıyorum oraya gittiğinde kontrole gitmem gerek ama bir kere için de özele gitmek istemiyorum acaba devlette bildiğiniz var mı araştırma da felan
Zeynepin_annesi AydanKazanc Merhaba, ben de nedenini öğrenebilir miyim? ben de aynı doktora gidiyorum doğumuma az kaldı ama şüpheye düştüm insanın aklına her şey geliyor
Vildangr AydanKazanc biraz gec gordum konuyu ama nedenini ogrenebilirmiyim. Bende ona gidiyorum tedirgin oldum.
AygUlusoy Cansucan medicalpark Nagihan Yılmaz’ı öneririm 3 ay önce doğum yaptım orada. Bütün kontrollerimde de Nagihan Hanıma gittim
Eceada Umutunannesi Tugceates merhaba ben 21. Haftadayim fiyat öğrendim liv de 350 tl liman hastahanesinde 300 atamedde250 ben bu çarşamba gidicem atamede sonucu seher hanıma götürcm zaten liv hastahanesinde mart ayına kadar randevu veremiyor doluymuş detaylı ultrason
Miyad Seher sarıdan herkes memnun harika diye yorumlar yağdırmış ama bana çok antipatik yaklastı. 49 kilomla dalga gecmesi çok ilginc 34 36 beden arası gayet duzgun fizikli bir bayanım bana mıydı garezi diyorum. Hevesle gitmiştim halbuki...
Yagmurela Miyad bende seher hanıma gidiyorum ilk başlatda iyiydi şimdi çok hızlı geliyo çok hızlı konuşuyo net bir cevap alamıyorm