Kayaeminegul sare55 valla hiç düşünmedim canım ☺ Biraz kader kısmet bu işler ne kadar normal istersen iste son anda işler değişebiliyo. Ama sezeryana daha yakınım sankii ☺☺☺
sare55 Kayaeminegul bende oyle. bi tarafimda normal istiyo. utancimdan napcagmi bilmiyorum 🙈 doktorumuz erkekya. insan ister istemez cekiniyo.
Anne90 Ben liman hastanesinde Nur hanıma gdidyorum çok bilgili tevcrübeli ve ilgili arada espiride yapıyor bilginize 🤗
Alihan Cansucan ben 37 haftaligim. Büyük anadolu çiftlikte özge piri mantara gidiyorum. Simdiye kadar kötü bi davranışını sözünü hic duymadim. Gayette güzel ilgileniyor. Bülent sürücü var bide ona ben gitmedim ama onuda çok seven var
Yaseminkskn Alihan ben de Özge hocaya gittim hiç bilmeden çok memnun kaldım Allah razı olsun ne dikisimde ne ameliyatta hiçbir problem yaşamadım ama size bir tavsiye vermek istiyorum büyük Anadolu’nun yenidoğan yoğun bakım i iğrenç bende şimdi beş haftalık hamileyim gene isterim ozge hocaya gitmek ama asla gitmem çocuk doktorları az kalsın bebeğimi öldürüyordu lütfen dikkat edin yenidoğan yoğun bakım ünitesi çok.onemli devlette dogururum oraya gene gitmem
Dilaragls Bende Medicana sevinç hanıma gidiyorum genç Güler yüzlü bir doktor daha yeniyiz ama şimdilik bir problem yaşamadım umarım böyle devam eder. Kardeşim Medicana da hemşire oradaki hemşirelerin tavsiyesi üZerine sevinç hanımı tercih ettim 😊
Aydaozk Bende limanda ipek Hanıma gidiyorum ama kadın için kasap dediler korkuttular beni daha önce kendisinde doğum yapan yada tanidigi doğum yapan var mı 🙂
Yagmurela sare55 sezeryan oldum bnde doktorun kadındı ama ameliyathanede erkeklerde vardı yani doktor kadın olsada değişen bir şey olmuyo
Erencinar21 Umutunannesi sonuçta devlet hastanesi sana 5 dakikasını ayırabiliyor öyle bak bu ayağı kolu bacağı diye göstermiyor hatta hiç göremiyorsun monitör yok senin görebileceğin. Ama bakması gereken şeylere baktı ilgili bi doktor o yoğunluğa rağmen. Devlet hastanesinde en çok onu öneriyorlar. Sezeryan konusunda en iyi hastane orasıdır kuşkusuz en çok sezeryan yapılan hastane. Bu zamana kadar liman a gittim niyetim devlette Doğum yapmak bakalım ne olacak
Zeynepemre Hanımlar medicana da Tamer Bülent Karali ye gidiyordum. Amasya’dan her ay kontrole geldim ve çok memnun kaldım. 27.11.2017 de sezaryenle doğum yaptım. Doktorum hep ilgiliydi hep güler yüzlüydü çok memnun kaldım. Rabbim nasip eder de bir daha anne olursam yine ona giderim.
Anne90 Ayrıca eski bir deneyim paylaşmak istiyorum büyük Anadolu meydan şubesin Lale Çetin Yılmaz hiç anlayışlı ve güler yüzlü değil normal Doğum yapmak istedim bana paşa paşa sancını çekersin yaparsın dedi benim ilk doğumumdu öyle mi söylenir tüm cesaretimi kırdı korkmaya başladım onun yüzünden!!! Halbuki ne kadar motiveydim herşey yolundaydı bebeğim zamanında dönmüştü falan yani biraz uzun oldu arkadaşlar ama paylaşmak istedim bilginize...
Mrvemir Anne90 banada aynı şekilde davrandı ilk dogumum olucaktı normal mi sezeryan mı düşünüyorsun diye sordu normal diyince cesaretin varsa agrını çeke çeke dogurursun dedi ve ilgisizdi
Ngr55 Bende liv de seher sarıya gidiyorum çok memnunum istediğin zaman ulaşabileceğin bi doktor güleryüzlü, harika bi kadın ben memnunum 👍
BsraKavazYedek Ben de liv’de seher hanima gidiyorum, oncesinde medicalde nagihan hanima gidiyordum. Sikayetim oldugundan degil, tesadufen seher hanima muayene olduktan sonra 23. Haftamda doktorumu degistirdim ve seher hanima devam ediyorum.