Semrasem Berfinberf son zamanları şu aylarda geçirenler olarak herkes demiştir bence 😀 canımız burnumuzda birde sıcaklar bayıyor bizi
Rabia2019 Sncem gitmedim canım nedense bi sakinlik geldi bekleyeyim sancım olursa giderim dedim sonra da geçti zaten 🤷🏼♀️
Elwing6 37.haftam kizimin kilosu 3.500 civari ve kafasida buyuk normal doguramazsin dedi 🙄 4eylul sezeryan gunumuz
Elwing6 Rabia2019 evet 36 da 3.400 dü simdi 37 olduk daha artmistir..38de daha artcak o yuzden sezeryan diyor🙄
Kaderozy Sncem rabbim kolay dogum nasip etsin insallah bende 36+4 oglum 3200 gr olarak gorunuyor gittikce daha bi tosun oluyor yediklerimede hic dikkat etmiyorum ama korkuyorym dogum nasil olcak diye😣😣
Turkan2505 Kaderozy merhaba canım bende 33+4 hafdalık hamıleyım 32 hafdasa doktor 1.500 qram dedı ve bır hafda gerıde dedı acaba ben ne yersem bebeyım hızlı kılo alır
Elwing6 Rabia2019 genetik herhalde kafada 2hafta önde baba tarafi iri biraz o yuzdsn sezeeryan diyo doktor ama yasim 28 ne bileyim ya yaniliyorsa diyorum normal yapabilir miyim diyorum
Kaderozy Turkan2505 canim ben yememe icmeme cok dikkat etmiyordum ama aksamlari yatarken sutunu aksatma kasar peyniri muz yesil.mercimek.yani sut urunleri cok guzel.kilo aldiriyor dene istersen
Turkan2505 Kaderozy bende her akwam yatarken 1 bardak sut bıraz cevız bırde muz yiyib yatıyorum bakalım kilo alacakmı
Tugbaglr 36+6 yız bugun yarın ınsaallah 37. Haftaya merhaba dıyecegız bızımde 26. Haftadan ıtıbaren erken dogum rıskımız vardı sureklı ıstırahat halımde bugunlere geldık bın şükür doktor artık bu haftadan ıtıbaren dogum beklenır dedı ama 38. Haftada cıgerler gelısmıs oluyor dıye duydum kacıncı haftadan ıtıbaren dpgarsa sıkıntı olmaz Allahın ıznı ıle bılgısı olan var mı acaba bebegımde kucuk 2460 gr 😔😔😔