deletedmom309 H1z2a3 bu haftalarda tahminler hatalı olabilir, 15. Haftadan sonra giderseniz daha iyi bir sonuç alabilirsiniz 😊
deletedmom309 28haziran epey ikizimiz var maşaAllah ne güzel 😍 Sağlıkla kavuşun yavru kuşlarınıza minik 🐣🐣
Zeyk Canoss 😮 12.haftaya kadar tek bebiş mi göründü çok şaşırmış olmalısınız ☘ tebrikler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Gzrilknur deletedmom309 merhaba 🤗 bizde 14 haftamızdayız. Şükür 13 bitti. Fakat bulantı kusma baş ağrısı kilo vermeye devammm 🤢😩 geçen hafta ikili testte heyecandan unutmuşum cinsiyet sormayı. Haftaya randevum var. O zaman da 14 biter 15. Haftamızda oluruz. Umarım cinsiyetini sormayı unutmam 😁😂
HGC Deryadeniz07 medipolde şuan için Derya Yaşar’a gidiyorum siz ? Perinatoloji ikili tarama yapıyor ve fiyat 588 tl üç doktor için de aynı. Ben eski çalışanıyım diye fiyatlarda farklılık yapılıyor.
Deryadeniz07 HGC ben Gülden turan a gidiyorum. İlk gebeliğimde Tuba nadide yılmaza gidiyordum fakat bebeğin kalp atışı olmadığı için en son odasından ağlayarak çıktığım için bir daha o odaya girmek istemedim yoksa çok memnundum kendisinden.
Buzii Merhaba bende 10+4 günlük hamileyim 18 mart tahmini doğum tarihi :) 2 eylülde benim de tarama testim var hayırlısıyla. Hamilelik nasıl gidiyor peki? Beni çok yormuyor arada endişeleniyorum kasık batmaları oldukça fazla bel ağrısı da öyle inşallah her şey yolundadır :)
Senyorita deletedmom309 Yaptır yaptır belki bir tahminde bulunur.🙈 Bazı doktorlar da gerçi hiç söylemiyor 14-15. haftaya kadar
HGC Deryadeniz07 ben de ona gidecektim iş bu ya o gün raporlu olduğu için iptal oldu randevum başka birine yönlendirelim dediler Derya dr a gittim benim ilk gebeliğim psikolojik olarak da hazır değilim hala dr konusu stres oldu benim için inşallah iyi bir süreç yaşarız
Ebrutali16 abilgili ikili teste tam olarqk nezaman gittiniz acaba ben 11+1 im buğün nezaman gideceğimi bilemedim 12 hafta olmayı beklesemmi acaba
abilgili Ebrutali16 merhaba 11-14.haftalarda yapılıyor. Benim doktorum 11.haftada ikili test için çağırmıştı, 11+2’de gitmiştim.
Deryadeniz07 HGC inşallah ben 13 haftaya girdim doktordan çok emin değilim. Değiştirsem mi yoksa kalsam mı hala kararsızım. O yüzden size sormak istemiştim