Burcuburcuuu deletedmom309 Merhaba🤗 ben de 11+0 oldum bugün. 32 yaşındayım, Muğla’da oturuyorum. İlk gebeliğim ikiz bekliyorum hayırlısıyla. 6 eylülde perinatologda randevum var cinsiyet tahmini yapar insallah🙏☺️
deletedmom309 Burcuburcuuu aramıza hoşgeldiniz, ikiz bebekleri bekliyor olmak çok heyecan verici olmalı 😍
Zeyk Eskişehir'den selamlar herkese 11+3 olduk bugün. 5 gün sonra da ikili tarama testine gideceğim umarım cinsiyet için bir tahminde bulunabilir doktorumuz.ilk haftadan beri bulantı kusma iştahsızlık yasayanlardanim hala devam ediyor sadece kusma sayım azaldı. Umarım bir an önce bunlar da geçer 🙏☘
deletedmom309 Zeyk hoşgeldin canım 😊 Rabbim sağlıkla selametle kavuştursun, en kısa zamanda hamileliğin keyifli günlerine başlarsın inşaAllah 😊
Zeyk deletedmom309 aminnn inşallah ilk gebelik heyecan korku herşey bir arada Allah'ım hepimize yavrularımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin💜
deletedmom309 aksu5334 hoşgeldiniz aramıza 😊 ben ilk bebeğimde ikili test yaptırmamıştım, bunda da yaptırmayı düşünmüyorum ☺️
aksu5334 deletedmom309 hoşbulduk😊 ablam geçen yıl hamileydi baya bi korkuttular onu hamileliğinin kalanı sadece stresten ibaretti bunu yaşamak istemiyorum zaten zor geçiyo benim için hamilelik. Ne gelirse Allahtan kabulum🥰
deletedmom309 Senyorita aslında düşünmüyorum ama cinsiyeti erken öğrenmek için yaptırsam mı diye düşünmüyor da değilim 😁
secret006 @deletedmom309 Merhaba bende 27yaşındayım Sakarya’da yaşıyorum ilk gebeliğim heyecan dorukta 9 hafta 5günlük minnoşumuz
Sahika3 aksu5334 ben de afiyet vefa hanıma gidiyordum ama çamlıca medipole geçeceğim çok kalabalık afiyet :)
Senyorita deletedmom309 Yaptır yaptır belki bir tahminde bulunur.🙈 Bazı doktorlar da gerçi hiç söylemiyor 14-15. haftaya kadar
deletedmom309 H1z2a3 bu haftalarda tahminler hatalı olabilir, 15. Haftadan sonra giderseniz daha iyi bir sonuç alabilirsiniz 😊
Canoss Büz de bugün 12+3 olduk dün ikili test için gittim ultrasonda 2.bebişi görüp şok olduk ☺️ Yani tek yumurta ikizlerimiz olacak Rabbim nasip ederse☺️
Zeyk Canoss 😮 12.haftaya kadar tek bebiş mi göründü çok şaşırmış olmalısınız ☘ tebrikler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Snd_dzgn23 Canoss ben de çok istiyorum ikiz olmasını kız kardeşlerim ikiz ihtimal var diyor herkes inşallah olur saplıkla alırsınız inşallah kucağınıza 😊🌸
Deryadeniz07 HGC medipolde hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende o hastaneye gidiyorum. İkili test için 480 tl mi isteniliyor
HGC Deryadeniz07 medipolde şuan için Derya Yaşar’a gidiyorum siz ? Perinatoloji ikili tarama yapıyor ve fiyat 588 tl üç doktor için de aynı. Ben eski çalışanıyım diye fiyatlarda farklılık yapılıyor.
28haziran Bizde 10+6 olduk bugün çift yumurta ikizlerine hamileyim 10 Eylül randevumuz var Allahım sağlıkla nasip etkinde cinsiyetleri kız erkek farketmez ☺️
deletedmom309 28haziran epey ikizimiz var maşaAllah ne güzel 😍 Sağlıkla kavuşun yavru kuşlarınıza minik 🐣🐣