okyanustakibulut Mrbrn banada oluyordu eşimle iliskiye girip orgazm olunca artık ne rüyamda görüyorum ne de gercekte canım istiyor 😂 bunlar hep hormonlarımızdan dert etme kendine
Mrbrn okyanustakibulut anlatmamiza gerek yok zaten benim sorunum rahim ağzı kisaligi. Kasilma kötü etkiler mi onu düşünüyorum. Dr ilişki yasak dedi cunku
okyanus8731 okyanustakibulut sorun orgazm olmak zaten penis değil..orgazm olumca rahim kasılıyor..sürtünerek orgazm olsa rahim yine kasılacak..valla benimde aklım karıştı 😃
okyanus8731 Mrbrn dr ilişkiyi yasaklıyor kasılmadan dolayı sürtünerekde orgazm olsan film izleyerek de hayal kurarakda rüyadada hertürlü rahmin kasılcak..bende bilemedim valla dra sor bizede söyle
okyanustakibulut Mrbrn doktor ilişki yasak dediyse orgazm olmamda sorun var mi diye sor neden çekiniyorsunuz bunlari sorarken? Sanki doktor bilmiyor mu orgazm olduğunu çocuğu karşılıklı oturup sohbet ederek yapmadik ya 😂
okyanustakibulut okyanus8731 orgazm olmak kötü bisey değil mutluluk hormonu salgiladigimiz için bebeğimiz de mutlu oluyor ve emin olun ki bebeğin penisle bir araya gelmesi mümkün olmadığı gibi orgazm sırasında oluşan kasılmalarda asla bebeği etkilemez.
bett_012 Mrbrn canım böle olanların sağ göğüs üstüne arapça Ömer yazılır . Hz ömerden şeytan korktuğu için böle rüyalar görülmezmiş . Bunu inanarak yap bence .