Arzuylmz Teşekkür ederim arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun 🙏🏻🙏🏻 Diğer bebeğim iyi olacak inşallah yarın görmeye gidecem o zamn öğrenecem durumunu 😔
Arzuylmz Eliftotree ben iyi olmaya çalışıyorm bebeğim de Allah’ın izniyle şuanlık bir sorun yok ama yine de heran herşey olabilir dedi doktorlar
Arzuylmz Teşekkür ederim kızlar bebeğimin şuanlık durumu iyiye gidiyor kendi kendine nefes alıyor anne sütü ile beslenmeye başladı kilo da alıyor şükürler olsun rabbim inşallah bu bebeğimi bize bağışlayacak 🙏🏻🙏🏻
Heather Arzuylmz çooook sevindim çook anlatamam size🤲🏻 İnşallah daha da güzel günleriniz olsun rabbim en kısa zamanda kucağınıza alıp evinize gitmeyi nasip etsin❤ Çok mutlu oldum❤❤❤
Arzuylmz Heather amin inşallah Canım benim 🙏🏻Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerin duaları sayesnde 😘
Arzuylmz AytlKandemir sağol canım benim Allah razı olsun 🙏🏻🙏🏻 Yalnız bebeğimin teki yaşamadı diğeri için hayata tutunmaya çalışıyoruz güzel duaların için çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻😘
Arzuylmz gulcins amin inşallah bu cuma ilk kez kucağıma alacağım Allah nasip ederse 🙏🏻🙏🏻 Çokk mutluyum ☺
Zeykem Arzuylmz nasıl başta gelişimi iyi diyebılıyor ya ne kadar dıkkatsız bı doktormus Allah saglıklıca hastaneden cıkmayı nasıb etsın cok gecmıs olsun